ANDEREN ZEGGEN…

Reviews MultiplYMe | Coaching & training door Ymkje

Ik kan je natuurlijk wel zeggen hoe leuk, waardevol en prettig het is om met mijn programma’s of met mij te werken. Maar om een hoog ‘wij van WC-eend’ gehalte te voorkomen, laat ik graag de fantastische dames aan het woord die stuk voor stuk mooie reviews over MultiplYMe afleverden:

gabriella van rosmalen

Ik liep al een tijdje tegen steeds dezelfde dingen aan en daardoor twijfelde ik niet over het 1:1 coachingstraject van Ymkje. Ik voel me altijd ontzettend om mijn gemak bij haar en door haar openheid op Instagram, wist ik dat haar manier van werken bij mij paste. De grootste verandering die ik heb gemaakt, is dat ik nu met volle overtuiging voor mezelf durf te kiezen. Ik weet wat mij wel en niet gelukkig maakt en daar leef ik nu naar. Ik laat me niet meer beïnvloeden door de mening van een ander, want die doet er oprecht niet meer toe. Het mooiste resultaat is dat ik heel veel oud zeer achter me heb kunnen laten. Ik ben niet de 2.0 versie van mezelf geworden, maar de 3.0. Ik barst van de zelfliefde en het traject heeft er oprecht voor gezorgd dat ik een stuk beter in mijn vel zit. Ik raad het iedere jonge moeder aan die heel kritisch is op zichzelf en altijd bang voor de mening van anderen. Ymkje heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf mag en kan zijn, zonder voorwaarden. 

Gabriëlla (Traject op maat)

Eigenaar De SEO-SCHOOL, moeder van 2

'Aan het begin van het traject dacht ik best even "no way dat ik dat allemaal in zo'n korte tijd kan bereiken". Maar nu is het toch mooi gelukt. Ik vind je een onwijs goede coach en ben erg blij dat ik het traject aangegaan ben.'
Y. (moeder van 2)
Traject op Maat
'Ik voel me sterk en blij. Dankzij MoveME werd ik in 2020 weer fit!'
J. (moeder van 3)
MoveME
'Super bedankt voor afgelopen challenge. Het heeft me meer inzicht opgeleverd in hoe ik mijn energie verdeel.'
Deelnemer
Nieuwjaarschallenge

‘Aan het eind van mijn zwangerschapsverlof heb ik mezelf getrakteerd op AboutMe van Ymkje. Met man, 3 kids en drukke baan was het vooral hollen, samen Ymkje in de fijne coaching gesprekken vooral stil gestaan. Waarbij de bal bij mij lag en Ymkje het doel helder hielp krijgen. Met hiernaast het werkboek met opdrachten maak je de balans op en ga je met kleine opdrachten aan de slag.  Nu een klein jaar later energie vreters geëlimineerd, betere balans tussen thuis en werk en een gezelligere Leonie.’

Leonie (AboutME)

Verpleegkundige, moeder van 3

Ik heb echt getwijfeld voordat ik instapte. Was bang dat het niks voor mij was, dat ik niet de doelgroep was of dat ik er ‘te jong’ voor zou zijn. Uiteindelijk was het mijn moeder die me over de streep trok en vond dat ik actie moest ondernemen. Wat voor mij het meest veranderd is is dat ik meer schrijf, o.a. door lijstjes te maken waarmee ik veel meer rust in mijn hoofd krijg. Deze lijstjes helpen me dingen te overzien en prioriteiten te stellen. Hierdoor kan ik dan ook weer veel beter keuzes maken in wat ik belangrijk vind. Daarnaast ben ik me veel bewuster geworden van alle gedachten en gevoelens die door mijn lijf gaan. Door hier bewust aandacht aan te geven, en ze niet te laten ‘sluimeren’ kunnen ze een plekje krijgen en krijg ik er geen last van. Daarnaast heeft Ymkje me bewust gemaakt van het belang om in beweging te komen, al dan niet met frisse tegenzin. Het mooiste resultaat wat ik heb kunnen bereiken is dat ik tot de conclusie kwam dat ik op mijn huidige werkplek niet gelukkig werd. Ik besloot op zoek te gaan naar een andere baan, met succes! Ik zou About me zeker aanraden, aan iedereen met een te vol hoofd, met 300 miljoen dingen op het to-do lijstje en aan iedereen die meer aandacht wil voor zichzelf. Er is immers maar 1 versie van jou, en jij bent de enige die daar goed voor kan zorgen!

Noor (AboutME)

Medewerker kinderopvang

'Voorjaar 2020 volgde ik met veel plezier AboutME. Het was voor mij heel waardevol om stil te staan bij mijn dagindeling en de energie die ik verbruik op een dag. Ik heb echt een aantal handige switches gemaakt dankzij Ymkje. De focus ligt nu weer op mijn energiegevers. AboutME zegt het al: het draait om jou! En dat is wat je leert in een paar maanden tijd. Super bedankt voor je waardevolle training, Ymkje!'
Lonneke (moeder van 2)
AboutME
'Voordat ik met AboutMe startte had ik echt mijn twijfels. Is het wel wat voor me, brengt het me echt verder, is het niet te zweverig... en ik kan nog wel even doorgaan. Maar uiteindelijk de sprong genomen want er moest iets veranderen, ik kon niet zo door blijven hollen. Met een peutertweeling loopt niets zoals gepland en ik kon dat maar moeilijk los laten. Mijn to do lijst moest en zou af komen, al ging dat ten koste van de tijd voor mezelf. Die tijd voor mezelf had ik ook al helemaal bedacht, die stapel tijdschriften wegwerken, fotoalbums maken, meer bewegen etc etc. Dus eigenlijk nog steeds dingen die van mezelf moesten. In de 12 weken van AboutME heeft Ymkje me laten zien dat je al rust kunt creëren door per dag 5 minuten de boel de boel te laten en aan niks te denken. In het begin was dit erg lastig en moest ik verplicht van mezelf buiten een kop koffie gaan drinken. Ook heb ik afgerekend met de lange to do lijst en mag van mezelf per dag maximaal 5 taken opleggen. Het programma heb ik bewust in een wat langzamer tempo gedaan, maar de 5 minuten voor mezelf is inmiddels een routine en komt zelfs meerdere keren per dag voor. Want die tijd is goud!'
review multiplyme
Inge (moeder van 2, werkvoorbereider)
AboutME (en inmiddels ook MoveME)
Wat heb ik vorige week een inspirerende avond gehad! Ik ben erna helemaal met jouw woorden aan de slag gegaan. Ter herinnering ligt het nog steeds bij mij op de tafel.
 
Ik had een goed gevoel bij de avond. Je ging direct lekker praktisch aan de slag. Daarmee heb je ons direct geactiveerd. Het deed echt wat met me. Je bleef superrelaxed tijdens de avond. Ook op het moment dat het met de power-point niet soepel verloopt. Maar ook op het moment dat de interactie nog niet zo groot is. Leuk om te zien dat er na afloop nog veel behoefte was om te praten. Iedereen was heel betrokken geraakt en geïnspireerd.
 
Alleen al op basis van de avond zelf kan ik de conclusie trekken dat het zeker aan de verwachtingen voldeed van de deelnemers!

CKC Drenthe (onderwijs en kinderopvang)

(online) workshop balans werk & privé