De beste 1 april grap ooit.

De beste 1 april grap ooit.

01/04/2022 0 Door Ymkje

Wat is de beste 1 april grap ooit?

Als je het me een week geleden had gevraagd, dan was ‘sneeuw op 1 april’  hoog geëindigd. 

Of het nog nooit eerder gebeurd is weet ik niet, maar dat het uniek was voor de afgelopen 37 jaar, weet ik zeker.

1 april is mijn verjaardag (nee, geen grap), en so far heb ik ‘m nooit eerder in de sneeuw gevierd.

En eerlijk, 31 maart zat ik te balen. 

Een week eerder zat ik nog met korte mouwen in de zon buiten mijn coachingsessies te draaien, nu zat ik met 2 paar sokken aan en een deken over mijn benen en had ik het nog steeds koud. Terwijl er sneeuw naar beneden kwam. Sneeuw!

Het leuke (en soms ook frustrerende) is dat ik als mindsetexpert exáct herken wat er gebeurt: ik koos er hier voor om me te focussen op dat wat ik níet wil. Ik wil geen sneeuw, ik wil geen kou. 
Alleen… Naast dat het goed is om te weten wat je niet wilt, is het nóg beter om te weten wat je wel wilt.

Ik wil lente. Warmte. Zonder jas naar buiten.

Ja, alleen is dat nou nét niet waar ik invloed op heb. En dus kan ik dat willen, maar dat levert me niet op wat ik nodig heb.

Wat ik éigenlijk wil, is het gevoel wat die zonnige lentedag me oplevert. 
Me ontspannen voelen, energiek. 
Blij, me verwonderend over hoe bijzonder de natuur is.

Tijd om die mindset even 180 graden te draaien. Want hoe f*** bijzonder is het dat er op 1 april gewoon een serieus pak sneeuw ligt?? En als ik me energiek wil voelen, is er maar 1 ding wat ik met die sneeuw kan doen.

Juist. 
Er in rollennnnnn!! In bikini :)
And so I did!

Misschien heb je het voorbij zien komen. En anders kun je HIER de beelden terugvinden. Beetje fris, maar absoluut een aanrader. Vooral ook om jezelf niet al te serieus te nemen en het gewoon te doen 🥳 

Het is voor mij ook kenmerkend voor hoe je mindset werkt: kies ervoor om jezelf te challengen en het dagelijks leven wordt een stuk makkelijker. Kies je altijd voor de makkelijke weg, dan wordt het dagelijks leven een stuk zwaarder.

Hard choices, easy life.
Easy choices, hard life.

– Jerzy Gregorek –

En die kun je op álles betrekken. 

Voor mij bijvoorbeeld dé reden om te crossfitten: door zwaar te trainen, worden de dagelijkse dingen een stuk lichter (een tas boodschappen is een makkie, als je ook 100kg van de grond kunt tillen).

Maar bedenk je ook: kies jij er ’s ochtends voor om je wekker uit te drukken? Of stap je er meteen uit? De meesten van ons hebben bij het wakker worden niet meteen zin om dat lekkere warme bed uit te stappen. 

De makkelijke weg is blijven liggen. 

Maar de makkelijke weg zorgt ervoor dat je de rest van de dag achter de feiten aanloopt. Weinig energie, slecht humeur en gebrek aan focus. Om maar wat te noemen.

Stel je eens voor dat het eerste wat je ’s ochtends doet, ervoor zorgt dat de rest van je dag makkelijker verloopt? Omdat jij je goed voelt, weet wat je wilt en voldoende energie hebt om er lekker voor te gaan?

Dat is exact wat we doen met MoveME: jouw energie AAN zetten. Want energie is alles.

Begin je dag bewust, met beweging en met plezier en je staat al met 1-0 voor. Want hoe je dag start, bepaalt de rest van je dag.

Precies. De enige manier om te voelen hóe lekker dat is, is door gewoon eens een weekje mee te doen.

Dat betekent:
🔥 7 volle dagen toegang tot de online omgeving van MoveME
🔥 Waar je naast alle replays van voorgaande workouts en ontspannen ochtendroutines ook nog extra ontspanningsoefeningen, yoga en workouts vindt.
🔥 5 werkdagen toegang tot de LIVE sessies: 
🔥 ma, woe, vrij een lekkere workout van 6:15-6:45
🔥 di en do een ontspannen ochtendroutine van 6:15-6:30
🔥 Een week lang een direct app-lijntje met mij, waar ik je persoonlijk coach om het maximale uit je week te halen. 
🔥 Gegarandeerd een fijne start van je dag, waar je de hele dag lekker op gaat!


En wanneer je nu al 10 redenen hebt bedacht om het niet te doen: this is your call ♥️

Om maar even 3 deelneemsters te citeren:

‘Ik merk echt dat ik fitter word. Dat is een groot, heel groot geschenk aan mezelf!’

‘Dit was exact de start die ik vandaag nodig had, dank je wel!’

‘Wat een heerlijke, vrolijke workout! Ik heb ervan genoten!’


Klik HIER om een hele week gebruik te maken van alle voordelen van MoveME.

Zie ik je morgen?