BATHTIME

BATHTIME

26/01/2019 0 Door Ymkje

De voorpret begint al tijdens het eten. ’Jongens, straks gaan we in bad’. Meteen beginnen ze drie man sterk aan hun truien te trekken. ‘uit, uit, uit!’. Oftewel: schiet een beetje op, kleed me uit, haal me hier uit: je zei bad. Nu graag!

Badeendjes. Duidelijk interessanter dan papa&mama.

En eerlijk, het is ook wel een klein feestje. Drie van die druktemakers, samen in bad. Diede die badeendjes verzamelt op de rand. Max die even een dansje doet, zolang zijn haar maar niet nat wordt. En Kars die gieters vol water over de rand probeert te gooien (natte sokken voor ons). Dit is absoluut een van hun hoogtepunten van de week. 
Een hoogtepunt wat resoluut eindigt als wij de handdoeken tevoorschijn halen. En hoewel ze dondersgoed weten dat er geen ontsnappen mogelijk is, proberen ze het toch. Achter elkaar verstoppen, snel naar de andere kant van het bad: alles om er nog maar niet uit te hoeven. We kunnen er maar 2 tegelijk afdrogen, dus lucky no. 3 mag nog even iets langer genieten. Om alsnog zwaar verontwaardigd te zijn als hij er ook uit moet. 

Familyselfie! Stiekem is het wel knap dat iedereen de andere kant op kijkt toch?

Het is een gezellige (of een hysterisch krijsende, met een beetje pech) chaos op die 9m2. Blote boefjes, die nog even stiekem een plasje in een hoekje doen. Een kusje geven aan hun broertje, of een dansje doen met de wc borstel. En wij bewegen er tussendoor, vaak net zo nat als de rest van de badkamer. Om iedereen te voorzien van een lekker laagje crème, een frisse luier en pyjama. Mission accomplished.

Fijne spray! Lekker geurtje!

We kregen een hele fijne crème van @salcura_nl opgestuurd om te testen voor de boys. Hun producten zijn ideaal voor gevoelige huidjes, gemaakt van natuurlijke ingrediënten, niet getest op dieren en zonder parfum. En echt: het ruikt waanzinnig lekker! Wij kregen de spray, wat ik dan wel weer heel handig vind (Diede iets minder: die schrok zo erg dat hij keihard moest huilen, oeps!). Fijn product dus. En ook fijn: ik kreeg er ook 2 voor mezelf 😅.