Dit is MultiplYMe

MultiplYMe

Expert op gebied van energie, mindset en gedragsverandering

Vitaliteitsprogramma’s voor onderwijs- en zorgprofessionals

'Een vitale organisatie zet in op energieke, veerkrachtige werknemers die in hun kracht staan.'

Één van de grootste zorgen voor elke organisatie is de inzetbaarheid van haar personeel. Het percentage medewerkers met burn-out klachten liegt er niet om: dit ligt al jaren ruim boven het landelijk gemiddelde*. Serieus en continu aandacht voor de vitaliteit van jouw organisatie en medewerkers is daarom een MUST voor elke organisatie!

* Het percentage burn-out klachten onder leraren ligt op 27,4 %, dit is vér boven het landelijk gemiddelde (17 %) – CBS 2019

Bruisen van energie, sterk in je schoenen, in een omgeving waar JIJ tot bloei komt! Dat is vitaliteit.

Coaching | Trainingen/workshops | Programma’s

'Nuchter, nieuwsgierig, eerlijk en vol beweging: de stijl vanYmkje zorgt keer op keer voor blijvend resultaat.'

'Aan het begin van het traject dacht ik best even "no way dat ik dat allemaal in zo'n korte tijd kan bereiken". Maar nu is het toch mooi gelukt. Ik vind je een onwijs goede coach en ben erg blij dat ik het traject aangegaan ben.'
Y. (moeder van 2)
Traject op Maat

Dit is waarom vitaliteit ALTIJD prioriteit moet zijn:

Betrokken medewerkers

Door een fijne werksfeer en een inspirerende, verbindende omgeving.

Minder verzuim

In deze sector heeft meer dan 25% van de medewerkers burn-out klachten: hier MOET je als organisatie iets mee.

HOGERE PRODUCTIVITEIT​

Door meer energie en focus. Inzetten op ontspanning en rust is de sleutel!

MEER WERKPLEZIER​

Voor iedereen, door te werken vanuit je eigen kracht, in een gezonde omgeving.​

Als professional heb je een voorbeeldfunctie. Extra belangrijk dus om vol energie je werk te kunnen doen!

Coaching

Valt een medewerker uit of dreigt deze uit te vallen? Door middel van individuele coaching komen we snel tot de kern van de pijn. Vanuit daar kunnen we krachtig en effectief de balans herstellen, niet-helpende patronen doorbreken en vervangen.

Mijn coaching is oplossingsgericht en gebaseerd op het gedachtengoed van NLP (dmv taal en non verbale communicatie je eigen onbewuste breinprocessen bijsturen).

Ik gebruik beweging als belangrijke tool om duurzame gedrags- en gedachten- verandering tot stand te brengen. 

Ook kan Tijdslijn Therapie – een effectieve manier om duurzaam te breken met oude emoties en niet helpende overtuigingen, die iemands functioneren beperken – ingezet worden.

Andere tools die ik oa inzet: denk/handelstrategie test (meta-programma’s), persoonlijk waardenonderzoek, 8-punts levenswiel, energiekwadrant.

coaching
moveme

Workshops/trainingen

Is vitaliteit binnen de organisatie écht een thema waar je mee aan de slag wilt? Dan verzorg ik eenmalig een workshop of een reeks aan trainingen over het thema of de thema’s waar jullie mee aan de slag willen. Te denken valt aan: ‘balans tussen werk en privé‘, ‘(no) Stress! Leer beter ontspannen’, ‘meesterlijke mindsethacks’, ‘voeding, beweging en rust’ of ‘energiek je werkdag door’.

Alle trainingen kunnen zowel online als op locatie plaatsvinden, zijn interactief en inclusief hand-outs voor de deelnemers. 

'Wat heb ik vorige week een inspirerende avond gehad! Ik ben erna helemaal met jouw woorden aan de slag gegaan. Je ging direct lekker praktisch aan de slag. Daarmee heb je ons direct geactiveerd. Het deed echt wat met me. Leuk om te zien dat er na afloop nog veel behoefte was om te praten. Iedereen was heel betrokken geraakt en geïnspireerd. Het voldeed zeker aan de verwachtingen van de deelnemers!'
CKC Drenthe (onderwijs en kinderopvang)
(ONLINE) WORKSHOP BALANS WERK & PRIVÉ

De aanpak van MultiplYMe:

OPlossingsgericht

Door gerichte, 'trage' vragen te stellen, komen we snel tot de kern én bepalen we waar we naartoe willen. Een krachtige analyse van de beginsituatie en een helder, concreet en meetbaar doel, zowel in groeps- als individuele trajecten.

Op maat

Er bestaat geen 'one size fits all': daarom is elk traject uniek, vanuit een bewezen basis die werkt. Ieder mens, iedere organisatie is uniek: onze overeenkomst is dat we allemaal zélf ons gedrag, gedachten en gevoel kunnen bijsturen.

totaalpakket

Vitaliteit betekent bruisen van energie, mentale veerkracht in een omgeving waar je tot je recht komt: dit betekent aandacht voor je omstandigheden, je lijf en je hoofd. Alleen dán bereik je duurzaam resultaat.

vol beweging

Een van de krachtigste tools om te veranderen is beweging! En dus komen we fysiek in beweging om mentaal te groeien. Geeft ook nog eens een heerlijke energieboost!

Minder verzuim, hogere productiviteit en mooie resultaten: vitale medewerkers zijn een MUST voor elke organisatie!

Echt duurzaam aan de slag met vitaliteit?
Programma op maat:

Op zoek naar een écht duurzame aanpak voor vitale, inzetbare medewerkers? We pakken het samen graag groots aan met een compleet programma: (online) trainingen, challenges, wekelijkse prikkels om in beweging te komen, samen sporten en ontspannen en individuele coaching. Alles is mogelijk én te regelen om jouw organisatie gezond te houden!

ik heb veel expertise zelf in huis en daarnaast een breed netwerk aan experts om me heen. 

Zijn jullie als organisatie reeds aan de slag met vitaliteit? Vanuit mijn expertise haak ik graag aan!

'De reden dat ik met mezelf aan het werk wilde, was dat ik het moeilijk vind om balans te vinden in mijn werk en privé. Ik hing regelmatig tegen overspannen aan.
Vanaf het moment dat ik ben ingestapt in je mooie programma, ben ik een hoop dingen anders gaan doen. Ik heb een dijk van een ochtendroutine die goed voor me werkt. Dit brengt me een rustige start van de dag en dit werkt de hele dag door. Ik ben veel beter gaan plannen en organiseren. Ik kies waar ik mijn tijd en energie aan besteed.

Het mooiste resultaat dat ik met jou heb bereikt is dat ik nu regie heb op mijn energie. Als het lekker gaat, weet ik welke keuzes ik heb gemaakt waardoor het goed gaat en als het even niet zo lekker gaat, weet ik ook hoe dat komt en wat ik er aan kan doen. Ik sta aan het roer van mezelf. En dat voelt heerlijk! Met meer lef en zelfvertrouwen ga ik vooruit!'
coosje review
Coosje (docent, moeder van 2)
Op maat coaching

Over mij

Ik ben Ymkje, het gezicht van MultiplYMe. Ik ben vitaliteitscoach en mindsetexpert en het is mijn missie om de wereld elke dag een stukje fitter te maken. Júist nu is dit belangrijker dan ooit!

In 2017 werd ik moeder. Voor de allereerste keer en meteen van drie prachtige ventjes tegelijk: een drieling.

Intens mooi en intens vermoeiend, that’s for sure! Jezelf lekker wegcijferen, súperstreng zijn voor jezelf en daar vervolgens helemaal op leeglopen: been there, done that.

Mijn drie zoons zijn tegelijk mijn grootste spiegel én inspiratiebron. Want inmiddels heb ik de fijne kneepjes van een fit, energiek en blij leven aardig onder de knie.

Ik ga goed op routine, ben ‘s ochtends ruim voor zessen al op de been (wat me zelfs m’n eigen #opstaanmetymkje opleverde), ben lekker nuchter (Fries bloed) en kijk always on the bright side of life (tudu tudu tudududuuuu)

Mijn klanten help ik om met meer energie te genieten van al het moois wat het leven ze biedt. Ik breng ze letterlijk en figuurlijk in beweging: meer energie is namelijk een fysiek en mentaal ‘ding’. En pas als je aan beide sleutelt…. MAGIC!

Ik ben mindsetexpert, gecertificeerd NLP (vitaliteits)coach, ervaringsdeskundige en verstokte sportgek (Crossfit, rennen, survival… En momenteel train ik voor de sprint triatlon).

Opleidingen en ervaring:

Opleidingen:

 • Time Line Therapy Practitioner (NLP Academie, 2020)
 • NLP Master Practitioner (NLP Academie, 2020)
 • NLP Practitioner (NLP Academie, 2019)
 • Master of Social Sciences; Beleid, Communicatie en Organisatie, specialisatie (Organisatie)gedrag en verandering (2015)
 • PABO (Stenden Hogeschool Groningen, 2009)
 • PropedeuseBUL Psychologie (Rijksuniversiteit Groningen, 2005)

Ervaring:

 • Eigenaar MultiplYMe: coaching, eigen online programma’s rondom vitaliteit, energie, mindset en balans. (sinds 2019)
 • Docent/coach/coördinator Praktijkcollege Het Plein Amsterdam (2016-2019)
 • Leerkrachtbegeleider Snappet Utrecht (2015-2016)
 • Projectbegeleider Effectory Amsterdam (2013-2015)
 • Projectleider organisatieverandering NS Utrecht (2015)
 • Diverse docent/coach rollen (2009-2013)