Leuk Ymkje, al die mooie woorden.

En je voelt je absoluut aangesproken. Merkt dat je zoekt naar ‘iets’.

Iets om je meer houvast te geven in je dagen. Om minder te rennen en meer te genieten. Om de rust te voelen om écht even tijd voor jezelf te pakken. Tools, om je dagen energieker door te komen. Om beter te weten en meer te doen van wat jíj wilt. Om die ‘is dit het nou’ gedachten los te laten.

Maar ergens twijfel je nog. Of dit het juiste moment is. Of je er écht aan toe bent om nu stappen te zetten. Wat je tegenkomt. Wat je kunt verwachten als je écht voor jezelf kiest.

En een beetje twijfel is logisch. Het is een investering. Eentje waarvan je het liefst van tevoren weet wat het je oplevert. Wát het je oplevert ligt aan wat je zoekt, maar dát het je wat oplevert, kan ik je beloven. 

En we kijken samen wat ik voor jou kan doen. Vrijblijvend.

Wat anderen zeggen...

'In een woord: top! Multi-toepasselijk. Heel fijn dat je op je eigen manier en met je eigen doeleinden en in je eigen tijd met jezelf aan de slag kunt. En daarbij kun je op het jouw aangegeven moment hulp krijgen. Helemaal super, dikke aanrader! Ik zit een stuk beter in mijn vel en heb goede hang-ups om op terug te vallen. Dankjewel lieve Ymkje!'
Neelke
'Dit zijn thema's die je op de basisschool al zou moeten aanbieden. Wat had ik dit graag eerder willen leren. Als meisje van 2 pas je al het geleerde al heel natuurlijk toe. Gaandeweg verlies je veel van dit alles en nu doen we weer ons best om dat onbezorgde, liefdevolle meisje van toen te worden. Wat een voorrecht was het om 9 weken heel bewust stil te staan bij mezelf. Door de fijne, nuchtere kijk van Ymkje op het leven is het programma heel laagdrempelig en goed te volgen. Ik heb mooie stappen kunnen zetten. De opdrachten hebben mij flink laten nadenken en Ymkje heeft mij heel wat spiegels voorgehouden.'
Klaske (32)