Je twijfelt al tijden of die baan écht wel bij je past. OF…

Je wilt graag vaker voor jezelf kiezen, maar hoe? Je weet het niet. OF…

Je bent dol op je kids, maar… écht genieten van je gezin lukt je niet. OF…

Je zou zo graag bewuster willen leven. Keuzes maken die bij jou passen. OF…

Misschien is er iets anders waar jij al tijden mee stoeit…
 

… maar komt het er maar niet van om er écht iets mee te doen.

Dan heb ik iets briljants voor jou:

coach moeders

Ik help jou boven tafel krijgen waar het precies wringt en help je om weer een stap in de richting te zetten die jij wilt.

Ik coach moeders op thema’s als (krachtige) mindset, veranderen, rust, energie en focus. In deze inspiratiesessie geef ik je al mijn ervaring en kennis voor werkelijk een schijntje: 7 hele euro’s.

En weet je? Je betaalt achteraf en alleen als het gesprek je écht wat op heeft geleverd. En mocht je later nog een programma bij me kopen, krijg je sowieso je €7,- terug.

Gesprekken zijn via Skype/Facetime of bij mij op locatie en duren ongeveer 30 minuten.

Wat anderen zeggen...

'In een woord: top! Multi-toepasselijk. Heel fijn dat je op je eigen manier en met je eigen doeleinden en in je eigen tijd met jezelf aan de slag kunt. En daarbij kun je op het jouw aangegeven moment hulp krijgen. Helemaal super, dikke aanrader! Ik zit een stuk beter in mijn vel en heb goede hang-ups om op terug te vallen. Dankjewel lieve Ymkje!'
Neelke
'Dit zijn thema's die je op de basisschool al zou moeten aanbieden. Wat had ik dit graag eerder willen leren. Als meisje van 2 pas je al het geleerde al heel natuurlijk toe. Gaandeweg verlies je veel van dit alles en nu doen we weer ons best om dat onbezorgde, liefdevolle meisje van toen te worden. Wat een voorrecht was het om 9 weken heel bewust stil te staan bij mezelf. Door de fijne, nuchtere kijk van Ymkje op het leven is het programma heel laagdrempelig en goed te volgen. Ik heb mooie stappen kunnen zetten. De opdrachten hebben mij flink laten nadenken en Ymkje heeft mij heel wat spiegels voorgehouden.'
Klaske (32)

Ontvang jij liever de inspiratie in je mailbox?

Schrijf je hier in voor AboutMAIL en elke twee weken komt er een fijn mailtje jouw kant op!