IN DE MEDIA

IN DE MEDIA

06/02/2019 0 Door Ymkje

Eerder zijn er verhalen van ons verschenen op andere websites. Nieuwsgierig? Hier zijn de linkjes:

En dan ben je opeens zwanger…

Voor Zwangerschapsloket mocht ik een gastblog schrijven. Over ontdekken dat je zwanger bent van drie (je vindt ‘m HIER). Het bleek voor mij de trigger dat ik schrijven toch wel echt HEEL LEUK vond. Lang was er het verlangen om een deel 2 te schrijven, volgend op dat eerste gastblog. Het kwam er niet van. Of nou ja, uiteindelijk wel. Dat is deze website geworden. Als je het dan doet… Het verhaal staat inmiddels ook HIER online.

De bevalling

Mamasmeisje plaatste mijn bevallingsverhaal HIER. Deze is ook terug te lezen op mijn eigen pagina, als je HIER klikt.

Enorme werpster

Voor de rubriek Werpsterren van Lindanieuws werd ik geïnterviewd over mijn zwangerschap, bevalling en kraamweek. Of ik een echte werpster ben te noemen met een keizersnede valt te betwijfelen, maar toch. Lees het artikel HIER.

Crossfit en kleine baby’s

Gabriëlla van Rosmalen (tipje om te volgen, ze schrijft leuk!) interviewde mij over de combi crossfit en zwanger zijn/kleine baby’s hebben. Het interview is uiteindelijk in twee delen online verschenen. Klik HIER voor deel 1 en HIER voor deel 2. Kleine rectificatie: dit was nog in de tijd dat ik veronderstelde alle tijd te hebben om te blijven crossfitten. En dat ik binnen no time weer zonder hobbels en bobbels weer back in topvorm zou zijn. Dat ik hier een klein beetje op terug kom, lees je HIER.