Inspiratieavond Onderwijs

Woensdag 13 december, 20:00-21:15u – Online via ZOOM

(link ontvang je na inschrijving in je inbox)

Op 30 november postte ik een bericht op LinkedIn dat ik recht vanuit mijn hart schreef. Over iets wat me al langer bezighoudt, maar waar ik me tot dusverre nooit zó duidelijk over uitsprak. Nooit met de intentie om viraal te gaan, wat wel gebeurde. Honderden comments en duizenden reacties mocht ik ontvangen. Het maakt dat ik nog helderder heb wat ik al een tijd voel.

Het onderwijs is toe aan een nieuw verhaal.

En dat verhaal maken we zelf door open in gesprek te gaan, naar elkaar te luisteren en van elkaar te leren. Daarom organiseer ik deze inspiratieavond. Mijn doel is om een diverse groep bij elkaar te krijgen: leerkrachten, schoolleiders, onderwijspioniers, ouders, bestuurders, …

Voel jij je aangesproken, dan ben je welkom.
Deze avond gaan we met elkaar in gesprek, om te verbinden, elkaar te inspireren en beweging te brengen!

Groet, Ymkje Hoekstra (veranderkundige en coach in het onderwijs).