InspireME

InspireME

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM JE GOEDE VOORNEMENS DIT JAAR WÉL VOL TE HOUDEN?

Nieuw jaar, nieuwe plannen…

Vol goede moed ga je los. Maar na een paar dagen merk je al dat je langzaam weer vervalt in je oude ritme. De waan van de dag neemt je weer over. En voor je het weet doe je weer exact wat je eigenlijk nu toch écht wilde veranderen. Met als gevolg dat jij je nog precíes zo voelt als voorheen. Wat nu juist niet de bedoeling was.

Hé jij,

winterdip tips

En wil jij...

Dan heb ik iets moois voor jou!

InspireME

Het is écht een kwestie van doen. En met een paar liefdevolle schopjes onder je kont is dat een makkie.

Ga aan de slag met InspireME:

Begin 202o met je doel kraakhelder voor ogen

Wat wil je precies? Wat levert het je op?

Maak van je doel je nieuwe gewoonte

Veranderen is makkelijk. Als je de trucjes eenmaal doorhebt...

Stuur je mindset de juiste kant op

Maak met je eigen gedachten het verschil.

en laat je inspireren tot meer...

Want JIJ hebt de regie over wat je denkt, doet en voelt.

Dit is InspireME:

Ontvang de hele maand januari liefdevolle schopjes onder je kont:

2x per week een podcast (max. 10 minuten) waarin ik je stap voor stap meeneem in het oppakken en volhouden van jouw goede voornemen. Zodat je precíes weet wat je moet doen om het deze keer wél vol te houden.

Lekker concreet, vol handige inzichten en tools die jou direct weer een stapje verder helpen. En inspireren is leuk, maar jij wilt er ook wat mee DOEN, toch? Dus ontvang je bij elke podcast een heldere opdracht, om je nieuwe inzichten direct in de praktijk te brengen.

Omdat het NU tijd is.

Start: woensdag 8 januari, daarna elke vrijdag en maandag een nieuwe aflevering in je mailbox.

(8 – 10 – 13 – 17- 20 – 24 – 27 – 31 januari)

€9,-

FAQ

InspireME is een laagdrempelig, kortdurend programma om jou te helpen om van jouw doelen gewoontes te maken. InspireME geeft je inzicht in wat je nodig hebt om los te komen van automatische patronen die je niet brengen wat jij nodig hebt om jouw doelen te behalen. Perfect om in te zetten om jouw goede voornemens deze keer WEL vol te houden.

Elke week 2x een podcast (max. 10 minuten) vol inspiratie én een concrete opdracht om die inspiratie ook echt in de praktijk te brengen. 

2x per week nog geen 10 minuutjes luisteren en verder bepaal je helemaal zelf hoeveel tijd jij steekt in de uitvoering van de opdrachten.

Voor jou, als je een doel hebt. Wensen hebt. Het gevoel hebt dat het wel een beetje anders mag dan het nu gaat. Maar jij tegelijkertijd ook weet dat je in de waan van de dag toch vaak weer doet wat je altijd deed. Waardoor er éigenlijk niet echt iets verandert. Voor jou dus, als je wel een liefdevol schopje onder je kont kunt gebruiken.

Ja. Negen euro is een koopje. Maar dan echt. Want ik geloof dat het minstens 10x zoveel waard is, mits jij je niet alleen laat inspireren, maar ook écht iets met de inzichten doet. Ik lanceer InspireME voor het eerst, dus vandaar dat je deze eerste keer maar negen euro betaalt. 

8 januari. Stap je later in, dan ontvang je de eerste afleveringen met terugwerkende kracht.

Nog andere vragen? Stel ze gerust door een mailtje te sturen.

Dit zeggen anderen...

'Dank voor je inspiratie! Wat een positiviteit spreek jij uit.'
'Net zoals gister heb ik zojuist weer naar je podcast geluisterd. Wat een goede tips! Dank je wel! Ik ga er vandaag weer heerlijk mee aan de slag.'
'Wat leuk zeg deze podcasts!'
‘Zo simpel kan het zijn, éven stilstaan bij jezelf. Dank je wel.’