Knal die kurken maar vast...

Want jouw 2023 begint met een KICKSTART!

Vrouw! FUCK die goede voornemens, je houdt je er toch niet aan.

Ok, misschien een dag of 5.

10, als je écht je best doet.

Je weet het vooraf en toch sta je de 31e weer hoopvol met je glas te zwaaien dat je het dit jaar toch écht anders gaat doen.

Nee, écht.

Kom maar op dan, dan gaan we het dit jaar ook écht anders dóen.

Begin 2023 met een KICKSTART: energie, aandacht voor jou en gewoontes die je wél volhoudt!

En laten we er vooral een feestje van maken 🥂 

Er is immers al genoeg ellende in de wereld.

Wat gaan we doen dan?

Een week lang ben ik jouw persoonlijke cheerleader, stok achter de deur, lieve-woordjes-fluisteraar, pain in the ass coach en de eerste persoon waar jij ‘s ochtends aan denkt als de wekker gaat.

Ok, misschien maakt niet álles wat daar staat je dolenthousiast, maar lees nog even door. Het is het waard, echt.

Dit is voor jou als je nou wel eens klaar bent met schoorvoetend je sportkleding aantrekken, omdat bewegen altijd een ‘moetje’ is.

Als je keer op keer fantastische plannen maakt om beter voor jezelf te zorgen, maar die plannen ook net zo hard weer sneuvelen. Wat je dan weer superstom vindt van jezelf. Want geen ruggengraat, discipline, doorzettingsvermogen, enz…😖

Ik laat je ervaren dat bewegen én leuk is én in jouw drukke dag past én jouw sleutel is naar een leven waarin jij je doelen haalt, je goed voor jezelf zorgt en bovenal ook geniet!!

Kleine disclaimer: na die week kun je niet meer zonder me :P

'Fysiek fitter en mentaal sterker door de unieke methode die beweging en mindset combineert!'

Dit levert de KICKSTART 2023 jouw op:

Bruisend van start in het nieuwe jaar! Mét hernieuwde energie en echt aandacht voor JOU.

Bewust gaan we samen aan de slag met gewoontes waar jij je goed bij voelt. Én die je wél volhoudt

IPV de zoveelste keer jezelf teleurstellen nu de focus op wat wél lukt. Positive vibes gegarandeerd!

Ymkje multiplyme

Hoi, ik ben Ymkje

Voor de oplettende lezer: ik ben YM uit MultiplYMe (jaja, is over nagedacht).

Naast havercappuccino (ik ben er zo één) ook dol op champagne (vooral tussen kerst en oud en nieuw) en een sucker voor alles wat met kerst te maken heeft.

Ochtendgekkie die ruim voor zessen d’r bed uit springt, drielingmoeder (…oorzaak-gevolg…?).

Sportfanaat. Ja, ook om zes uur ‘s ochtends. Júist dan (als je eenmaal bezig bent, is het heerlijk!).

En als coach bezig met alles waar je energie van gaat STROMEN! In je lijf én je hoofd. Gouden combi!

Vorig jaar groeide mijn nieuwjaarschallenge uit tot MoveME, waarmee ik al een jaar lang dagelijks de dag samen KICKSTART met tientallen mooie dames. Oh my, wat vliegt de tijd! 

En als je nu nog steeds denkt: ‘maar wie ben je dan, Ymkje?’ Dan wordt het tijd om even hier te klikken :)

Gaan we samen knallend het nieuwe jaar in?

Dit móet ik nog weten

En ook al wil ik het niet weten, ik lees het toch even door ;)

Ik zou zeggen: laat je verwonderen! Afgelopen jaar gingen er heel wat vrouwen ‘om’ toen ze zélf merkten wat het verschil in hun energie was, wanneer ze hun dag bewust en met aandacht voor zichzelf begonnen. Zie het als een mooi experiment voor jezelf!

Nee hoor! Sowieso moet je helemaal niets ;) Besef je wel dat gewoontes het beste werken als er enige regelmaat in zit, dus gun het jezelf om zoveel mogelijk uit deze week te halen.

Simpel: de LIVE dagstart elke ochtend volg je via ZOOM. Dat werkt heel makkelijk: je ziet en hoort mij en kunt vanuit waar je maar wilt lekker meedoen. Met of zonder camera aan, dat is aan jou.

En daarnaast krijg je via het besloten Instagram account extra inspiratie, tips, coaching en motivatie om de impact van deze KICKSTART zo groots en meeslepend mogelijk te maken :)

De actieve starts (ma/woe/vrij) is een fijne workout waarbij je jouw vuurtje aanzetten. Verwacht lekkere oefeningen die je hartslag verhogen, je bewust laten bewegen en helpen contact te maken met je lijf. Je kunt het zo licht of zo zwaar maken als je zelf wilt, het is voor iedereen toegankelijk (twijfel je toch? Neem even contact met me op > ymkje@multiplyme.nl)

Op dinsdag en donderdag beginnen we met een kwartier rustige yoga en ademoefeningen om je dag ontspannen en met focus in te gaan. Zorg voor een comfortabele plek waar je kunt zitten en zorg dat je soepele kleding draagt.

Om 6:15 starten we LIVE via ZOOM. De actieve start duurt 30 minuten, de ontspannen start 15 minuten. Daarna ben jij helemaal klaar voor je dag! Daarnaast prikkel ik je ook tijdens de dag om anders met je energie om te springen. Zodat je écht ervaart hoe jij zelf het verschil kunt maken in je dag.

Het korte antwoord is nee :)

 

Ik wil je de energie van het LIVE erbij zijn graag laten ervaren. Plus: ik weet dat 6:15 vroeg is. En voor sommigen écht een uitdaging. En juist daar zit de kracht! Laat jezelf verwonderen wat het met je doet!

De energie, vibe, toon en mijn enthousiasme zul je ongetwijfeld herkennen! Natuurlijk krijgt de challenge elk jaar een upgrade en een iets ander jasje. Bevielen de vorige rondes je, dan is dit dé uitgelezen kans om gewoon weer lekker mee te doen!

2023 wordt jouw jaar, toch?