LIVEDAG 4 APRIL

ZATERDAG 4 APRIL:

Rust&BEWEGING

In lijf&hoofd

Stel je voor...

Een dag helemaal voor JOU. Écht even stilstaan bij jezelf. Rust én beweging voor jouw lijf en hoofd.

rust en beweging

Herken je dit?

 • Jouw dagen zijn hectisch. Gezin, werk, sport, sociaal: er móet veel en jij doet je uiterste best om alles soepel te laten draaien. Je vraagt je af hoe anderen het toch allemaal voor elkaar krijgen…
 • In jouw hoofd is het altijd druk. Lijstjes, dingen die je niet moet vergeten, afspraken die je hebt, dat gesprek met je baas wat je maar niet loslaat. Jouw radartjes lijken continu door te gaan. Je snakt naar wat rust in je hoofd.
 • Einde dag ben jij blij dat je alles weer hebt volbracht en is jouw batterijtje wel leeg. Veel meer dan een beetje hangen op de bank zit er niet meer in.
 • Je houdt rekening met iedereen, maar vergeet jezelf vaak. Je zou het heerlijk vinden om wat meer tijd voor jezelf te hebben maar hebt geen idee hoe je dit aan moet pakken.

Of dit?

 • Je stoeit met het vinden van een balans die voor jou werkt tussen alles wat je doet. Nu voelt het vaak alsof je op alle fronten tekortschiet en dat wil je anders.
 • Je wilt het graag allemaal zó goed doen, dat levert je veel onzekerheid op. Je vergelijkt je snel met anderen en ondanks dat je dat helemaal niet wilt, trek jij je toch veel aan van anderen. Je haalt jezelf vaak naar beneden in jouw gedachten.
 • Je zou dolgraag meer willen bewegen, maar hebt geen idee waar je de tijd vandaan haalt en hoe je dit na een drukke dag nog voor elkaar krijgt.
 • Je zou zo graag meer willen genieten van wat er NU gebeurt. Maar vaak ben je nog met zoveel andere dingen bezig in je hoofd dat de focus ontbreekt.
meer balans

En hoe zou het zijn als...

 • Je kraakhelder hebt waar jij jouw energie in wilt steken? En je los kunt laten wat je veel te veel energie kost?
 • Jij de tools hebt om in je dagen meer rust in te bouwen, zodat je niet alleen meer rust in je hoofd ervaart, maar ook meer energie in je lijf?
 • Je weer echt vóelt wat jouw hoofd en jouw lijf nodig hebben en je daarop in kan spelen?
 • Je écht voor jezelf kiest en stil staat bij wat jíj graag wilt?
 • Je weet wat je nodig hebt om voor jezelf een fijne balans te creëren?
 • Je staat achter de keuzes die je maakt en je vol vertrouwen kijkt naar jezelf?
 • Je ruimte voelt om meer te genieten van de kleine en grote dingen die om je heen gebeuren?

ZATERDAG 4 APRIL:

Rust&BEWEGING

In lijf&hoofd

rust en beweging
rust en beweging

BEN JIJ ERBIJ OP 4 april?

Op een prachtige, zonnige lentedag nemen Liese en Ymkje jou mee terug naar jezelf.

Een dag waarin JIJ helemaal centraal staat.

Rust, beweging, inspiratie en goede voeding vormen de ingrediënten van deze dag op een prachtige en rustgevende locatie.

We duiken samen dieper in de wereld van rust&beweging voor je lijf&hoofd.

Ymkje geeft je achtergrond in wat balans nou eigenlijk is en wat jij kunt doen om meer balans te ervaren:

 • Je gaat aan de slag met praktische tools die je meer inzicht geven in jouw energie.
 • Je leert om elke dag veel bewuster met jouw batterijtje om te springen.
 • Je ervaart wat een krachtige mindset voor jou kan doen wanneer jij meer balans wilt ervaren.

Liese laat je voelen hoe je rust én beweging samenbrengt in jouw lijf in een fijne yogasessie (ook voor beginners). Zij vertelt je meer over de impact die rust, voeding en beweging hebben op jouw energielevel en gemoedstoestand.

Leer jezelf, je lichaam en je gedachtes op een dieper niveau kennen én wat jij kunt doen om jezelf zo goed mogelijk te voelen. 

Na deze dag...

 • Heb jij kraakhelder wat jou energie geeft en wat jou energie vreet én heb jij concrete stappen voor jezelf om meer balans te creëren in je dagelijks leven.
 • Kun jij jouw mindset heel bewust gebruiken als tool om méér balans te ervaren.
 • Is jouw batterijtje weer even helemaal opgeladen na een hele dag vol fijne tijd voor jezelf.
 • Weet jij hoe het voelt om meer in je lijf te komen en minder in je hoofd te blijven hangen.
 • Heb jij ontdekt welke impact rust, voeding en beweging allemaal hebben op jouw energielevel en gemoedstoestand.
 • Weet jij: geen dag is hetzelfde.
 • Ga jij ontspannen, verwend, verzorgd, verzadigd, geïnspireerd en met praktische tools helemaal opgeladen weer naar huis.

Details:

 • Datum: Zaterdag 4 april
 • Tijd: 10:00 – 16:00 (inloop va 09.45)
 • Prijs: 97 euro (inclusief eten en drinken, yogamaterialen, inspiratieboek met oa samenvatting van de dag en gezonde recepten)
 • Locatie: Pacha Mama, in Lekkum, bij Leeuwarden (Friesland)
 • Volledig verzorgd met drankjes, snacks en een superlekkere en gezonde (vegetarische) lunch tussendoor
 • Afwisselend programma met inspiratiesessies, opdrachten, yoga en buiten zijn
 • Voor JOU als jij die leuke vrouw bent die zich nu helemaal aangesproken voelt :)
 • Om het intiem en persoonlijk houden, hebben we slechts 8 plekjes beschikbaar

Over het programma:

Het programma bestaat uit een aantal onderdelen waarin rust&energie in jouw hoofd&lijf centraal staan. We gaan op een hele ontspannen, laagdrempelige manier kijken naar welke invloed jij kan pakken op de balans die je ervaart.

Ymkje neemt je in een inspiratiesessie mee naar wat balans nou eigenlijk is en hoe jij in 5 krachtige stappen invloed kan uitoefenen op de balans die jij ervaart. Ze leert je hoe jij jouw krachtige mindset kunt trainen en in je voordeel kunt laten werken.

Liese neemt je mee in een zachte en ontspannen yogasessie (voor alle niveaus toegankelijk, ook als je nog nooit yoga hebt gedaan. Iedereen kan yoga. Twijfel je daarover? Kom het dan vooral zelf ervaren :-)) en laat je ervaren welke impact gezonde én lekkere voeding heeft op jouw energielevel en gemoedstoestand.

Daarnaast is er nog meer wat we graag nog even geheimhouden. Voorop staat dat er voldoende ruimte voor ontspanning en inspiratie is!

Over de locatie:

In Lekkum (Friesland), op een prachtige locatie, vlakbij Leeuwarden, staat de boerderij Pacha Mama.

Wij verwelkomen jou graag in één van hun prachtige groepsruimtes. Rondom het centrum ligt een schitterende tuin en de directe omgeving is heel natuurrijk, waar we tijdens deze dag ons ook zeker in gaan opladen.

pacha mama event balans

Over Liese

Dit is Liese. Een onderzoeker, een levensavonturier.

Een mooie reis naar Bali & India heeft haar yoga-hart wakker gemaakt. Sindsdien is ze als yogadocent werkzaam, om mensen te begeleiden in het weer in contact komen met hun lichaam. Iets wat bij haarzelf lang niet altijd vanzelfsprekend was.

 

Ze leefde vooral in haar hoofd, super praktisch ingesteld, een echte doener en vond altijd nog wel een sparkje energie om door te blijven gaan. Totdat haar lichaam haar tot een halt riep en ze niet meer anders kon dan op de bank liggen.

 

Burn-out. Voor helaas steeds meer jonge mensen een bekende klapper.

 

Yoga leert haar meer in contact te komen met haar lichaam en naar haar te luisteren. Dit wil ze overdragen aan eenieder die daar behoefte aan heeft. Yoga is voor haar meer dan in het in allerlei poses en houdingen staan. Het is werkelijk een reis van bewustwording. Ze zeggen ook wel: “Yoga is the journey of the self, through the self”.

 

Door middel van yogalessen, events, workshops en retreats draagt ze graag haar kennis en visie van yoga over, om anderen ook bewust te laten worden van hun lichaam en alle lagen daaromheen.

 

Tijdens deze Livedag verzorgt Liese een ontspannen yogasessie, waarbij ze jou ondersteunt in het nog meer en bewuster in contact komen met je lichaam. Nogmaals: enige yoga ervaring is niet vereist. Liese’s motto: iedereen kan yoga doen.

Over Ymkje:

Ymkje werd in 2017 moeder. Voor de allereerste keer en meteen van drie prachtige ventjes tegelijk: een drieling. Intens mooi en soms gewoon intens, that’s for sure!

 

De eerste maanden bestonden uit nauwelijks slapen en vooral zo praktisch mogelijk proberen om een ritme te vinden als gezin van vijf. Toen ze na een half jaar weer aan het werk ging (als docent en coördinator op een middelbare school in Amsterdam West), raakte de balans snel zoek.

 

Slechte nachten gecombineerd met drukke dagen thuis of op het werk zorgden ervoor dat zij en haar vriend een aantal grote knopen doorhakten. Ze verkochten hun mooie arbeidershuisje in Haarlem en verhuisden naar de rust en ruimte van het Friese platteland. En Ymkje stopte met haar baan in loondienst om haar eigen bedrijf op te starten: MultiplYMe.

 

Haar drie mooie zoons zijn absoluut haar grote inspiratiebron. Zij leren haar nóg beter te luisteren naar haar hart en vooral te doen waar ze echt heel blij van wordt: andere vrouwen (met name moeders) te inspireren om dát te kiezen wat ze rust, energie en focus geeft. Om in beweging te komen en los te laten wat ze daarin tegenhoudt.

 

Ze combineert inzichten vanuit psychologie en NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) met haar eigen ervaringen als drielingmoeder, coach en fanatiek sporter, die op alle fronten de lat voor zichzelf flink hoog legde.

 

Ze ontwikkelde haar eigen onlineprogramma en coacht inmiddels tientallen vrouwen die er helemaal klaar voor zijn om écht bewuster te kiezen voor zichzelf. Rust, energie en focus staan centraal. Daarnaast geeft ze lezingen en schrijft ze artikelen voor o.a. MomMAG.nl, diverse tijdschriften en haar eigen blog.

Veelgestelde vragen:

Voor wie is deze livedag?

Voor jou als jij een vrouw bent die zich kan vinden in de beschrijving van deze dag. Die het zichzelf helemaal gunt om een dag écht even tijd te maken voor zichzelf. En die er klaar voor is om helemaal even in te tunen bij zichzelf.

Moet ik ervaring hebben met yoga om mee te kunnen doen?

Dat mag, maar is totaal geen vereiste. Liese is ervaren yogadocente die prima weet af te stemmen op de behoeften van elk individu. De insteek is om door te bewegen rust in je hoofd en lijf te creëren.

Moet ik iets meenemen?

Het programma is volledig verzorgd. Er staat heerlijk gezond eten en drinken voor je klaar, je ontvangt een inspiratieboek met de inhoud van de dag en yogamatten en kussens zijn aanwezig. Wel is het handig om makkelijk zittende kleding te dragen of mee te nemen.

Kan ik ook een vriendin meenemen?

Wanneer jullie samen willen deelnemen, is dit natuurlijk helemaal prima! Wel is er maar beperkt plek: Slechts 8 plekjes, zodat we de persoonlijke, intieme sfeer kunnen waarborgen.

Ik kan niet op 4 april, komt er nog een andere datum bij?

Zaterdag 4 april is onze try-out. Wanneer het van alle kanten goed bevalt, komt er zeker een vervolg, al zal de investering dan iets groter zijn dan €97,-.

Kan ik ook een deel van het programma volgen?

Wanneer je aanwezig wilt zijn, gaan we er vanuit dat je het hele programma meedraait. Ten eerste betaal je daar voor, dus heb je daar natuurlijk recht op. Ten tweede is het een compleet programma, wat zo krachtig is omdat het compleet op elkaar afgestemd is en aandacht geeft aan lijf en hoofd. Wanneer je maar een deel zou meedraaien, mis je dus wel echt een essentieel onderdeel van het programma.

Kan ik in termijnen betalen?

Wanneer in één keer betalen een probleem is, neem dan even contact op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Is de locatie per openbaar vervoer te bereiken?

Ja, vanaf treinstation Leeuwarden rijdt er 2x per uur een bus. En eventueel kunnen wij je oppikken vanaf dit station, mocht het anders niet passen.

Contact

Is je vraag nog niet beantwoord? Twijfel je nog? Neem vooral even contact op!