MoveME

Het is tijd om in beweging te komen...

Word de meest energieke versie van jou!

Ben jij er nu wel klaar mee te weinig energie te hebben om écht te doen wat je wilt?

MoveME is écht voor jou als...

… jij er wel klaar mee bent je steeds moe, gestresst, futloos of cranky te voelen.

… bewegen voor jou een ding is: je weet dat het goed voor je is, maar je vindt er niets aan, bent er vaak te moe voor of voelt je om andere redenen tegengehouden om vaker in beweging te komen.

… jij je eigen grenzen makkelijk voorbij gaat en je voor je gevoel echt geleefd wordt.

… het jou maar niet lukt om structureel tijd voor jezelf vrij te maken. Om te ontspannen, om te bewegen en goed voor jezelf te zorgen.

… jij voor iedereen klaarstaat, ten koste van jezelf. En je er klaar voor bent dat om te gooien.

… jij bij het lezen hiervan al denkt: ‘hier heb ik helemaal geen tijd voor!’ ;)

… Jij weet dat JIJ degene bent die aan de knoppen draait, alleen hoe? Daar kun jij wel wat hulp bij gebruiken!

… Jij graag een stok achter de deur hebt om in beweging te komen (fysiek&mentaal)

Jij het jezelf gunt om de meest energieke versie van jezelf te zijn!

Doe wat je altijd deed en je krijgt ook wat je altijd kreeg.

meer energie

MoveME

Fit | Energiek | Blij | Jij

Deze dames gingen je voor...

Werk aan een fitter lijf én een fitte mindset!

De reden dat een sportschool niet werkt voor jou is omdat ze daar een heel belangrijk deel vergeten: jouw mindset. In beweging komen is namelijk niet alleen een fysiek ‘dingetje’, maar zeker ook een mentaal feestje.

Jij bent (net als ik) een onwijs gewoontedier! Je doet bíjna alles wat je doet op de automatische piloot. En om écht meer in beweging te komen om jezelf fitter en energieker te maken, zul je patronen moeten doorbreken. Patronen die je zó automatisch uitvoert, dat je er bíjna niet bewust van bent. En je oude patronen doorbreken is niet alleen een kwestie van anders doen, maar vooral ook van anders denken.

MoveME is dé totaaloplossing: op weg naar een fittere, meer energieke jij, door gewoon simpelweg in beweging te komen. Fysiek én mentaal, want juist dát is wat je nodig hebt om écht door te pakken. Mindset = key. Als het in jouw koppie stroomt, stroomt het ook in je lijf.

Start met een SPRINT: jouw vliegende start om vol focus jouw doel te bepalen en om lekker in beweging te komen. 

 • Elke maandag doe je mee met een hele leuke live workout (‘Na afloop voel ik me steeds sterk, blij, moe en heel voldaan!’ (Hanke, deelnemer pilot)).
 • Daarnaast volg je in je eigen tijd en tempo Mindset Masterclasses, die jou mentaal in beweging brengen
 • en krijg je 1 op 1 coaching zodat jij na deze maand hartstikke scherp hebt wat jij nodig hebt om in beweging te komen.
 • (plus fijne opdrachten en oefeningen om écht in de actiestand te blijven)

Gegarandeerd dat je na deze SPRINT al een flinke boost van jouw energie merkt!

En daarna gaan we lekker door! Workouts om je fysiek te prikkelen (Live en online beschikbaar), Mindset Masterclasses, challenges en een online community om je mentaal te prikkelen en te motiveren om jouw doel te halen.  Met of zonder 1 op 1 coaching, die keuze is aan jou!

Met MoveME zoom je in op jezelf en snap je waar het bij jou toch steeds ‘mis’ gaat. En nog veel belangrijker: je leert hoe je het NU wél goed aanpakt. Mindset = key. Net als gewoon DOEN!

Je krijgt ál mijn energie, kennis, ervaring en volle aandacht, ik verwacht van jou commitment en inzet. Én de durf om eens voorbij je veilige comfortzone te kijken en gewoon door te pakken.

NU is jouw tijd. Toch?

De succesformule van MoveME:

Jouw lidmaatschap waarin je in de online omgeving van MoveME alles bij elkaar hebt om jezelf fitter en energieker te voelen. Duurzaam lekker in je vel zitten met alle tools in handen voor een fitte mindset én een fit lijf, daar draait het om.

moveme

Over MoveME:

'Ik voel me sterk en blij. Dankzij MoveME werd ik in 2020 weer fit!'

Over de 1 op 1 coaching door Ymkje:

'Aan het begin dacht ik best even "no way dat ik dat allemaal in zo'n korte tijd kan bereiken". Maar nu is het toch mooi gelukt. Ik vind je een onwijs goede coach en ben erg blij dat ik het traject aangegaan ben.'

MoveME

Let's try
179
 • 3 maanden toegang tot alles: online omgeving, community, etc.
 • Compleet startpakket (incl. werkboek)
 • 1 persoonlijke coachingsessie
 • START: 1 mei

MoveME

All in
329
 • 3 maanden toegang tot alles: online omgeving, community, etc.
 • Compleet startpakket (incl. werkboek)
 • 3 persoonlijke coachingsessies
 • START: 1 mei
Meest compleet!

Over Ymkje

Nuchter, positief, eerlijk, relaxt en absoluut een sportgekkie. That’s me!

Als moeder van een drieling (drie heerlijke en eigenwijze peuters van drie) weet ik als geen ander dat het best een uitdaging is om tijd voor jezelf te maken én te zorgen dat je genoeg energie hebt om er te staan voor jezelf en je gezin.

Maar het kan! En dat is wat ik jou laat ervaren. Ik ben Ymkje, Mindsetexpert en NLP Coach. Mijn aanpak is zoals ik ben: nuchter en kop d’r veur: gericht op wat jij wilt bereiken. Daarvoor gebruik ik tools en inzichten vanuit NLP én laat ik jou bewegen. Want zodra het fysiek gaat stromen, gaat het ook mentaal los!

Inmiddels heb ik tientallen dames gecoacht naar meer balans, meer energie en meer rust in hun drukke bestaan. 

Hoe zou het voor jou zijn om weer écht lekker in je vel te zitten en te doen waar JIJ blij van wordt?

Dit levert MoveME jou op:

Méér energie:

Waardoor je einde dag niet uitgeblust op de bank neerploft, maar gewoon nog de fut voelt om iets leuks te doen. Je voelt weer de ruimte om te kiezen voor de dingen die je wilt in plaats van je te laten beperken door wat je kunt. ‘Even’ achter je kind aanvliegen is voor jou straks een makkie. Alle dagelijkse dingen gaan je makkelijker af en jij houdt energie over om gewoon happy te zijn, flexibel te zijn en te genieten.

Lekker in je vel:

Tevreden met je spiegelbeeld, happy in je lichaam én happy in je hoofd. Met MoveME creëer jij weer een fitter lijf en een fitte mindset. En dat is écht goud waard!

Regie weer bij jou:

Jij hebt superscherp wat voor jou de perfecte activiteiten zijn om in beweging te komen. Mentaal én fysiek. Je weet exact wat jou tot nu toe keer op keer tegenhoudt om écht in beweging te komen (en te blijven). En je hebt de tools om al die excuses los te laten en gewoon te DOEN.

Je snapt hoe je mindset ‘werkt’. En je ontwikkelt je krachtige mindset, gericht op wat je WEL wilt. Je bent een stuk sterker, zowel mentaal als fysiek. 

Ik ben jouw stok achter de deur om de meest energieke versie van jou te zijn!

Deze dames gingen je voor...

START: 1 mei

Dit krijg je als je NU start
met MoveME:

 • Online omgeving waar je alles vindt om in beweging te komen: workouts,  masterclasses, leuke opdrachten en tal van extra’s zoals ontspanningsoefeningen en challenges
 • Wekelijks een workout samen (online) én motivatie per mail
 • 1 op 1 coaching tijdens je 1e maand, daarna is 1 op 1 coaching optioneel
 • Startpakket met werkboek en allerlei extra’s thuisbezorgd.
 • Maandelijks Q&A om al je vragen te stellen.
 • Community van gelijkgestemden, om van elkaar te leren, te motiveren en extra verdieping te vinden
 • Ymkje als jouw persoonlijke stok achter de deur: Mijn nuchter, eerlijk en positief (in 1 op 1 sessies, tijdens de workouts en daarbuiten)
 • Een bult positive vibes, energie en blijheid, gegarandeerd :)
moveme

LET OP! Bij deze prijs zit ALLES in! coaching, onbeperkt toegang tot workouts, inspiratie, opdrachten en alles wat jij nodig hebt om de meest ENERGIEKE versie van JOU te zijn.

MoveME

Let's try
179
 • 3 maanden toegang tot alles: online omgeving, community, etc.
 • Compleet startpakket (incl. werkboek)
 • 1 persoonlijke coachingsessie
 • START: 1 mei

MoveME

All in
329
 • 3 maanden toegang tot alles: online omgeving, community, etc.
 • Compleet startpakket (incl. werkboek)
 • 3 persoonlijke coachingsessies
 • START: 1 mei
Meest compleet!

Omdat je het niet alleen hoeft te doen.

Hey Ymkje, dit vraag ik me nog af:

In de masterclass duiken we in het onderwerp wat die week centraal staat. Ik deel achtergrond met je, geef voorbeelden en praktische opdrachten waarmee jij jouw fitte mindset traint. De Masterclasses duren ongeveer 20 minuten en kun je op je eigen tijd bekijken

In de online omgeving vind je alle masterclasses, workouts, opdrachten en extra’s en kun jij je aanmelden voor de Live Workouts, 1 op 1 coaching en de community. Je krijgt een startpakket thuis gestuurd met oa het werkboek waar alles van de SPRINT in verzameld is.

Yes! Internet is everywhere, dus vast ook om jouw vakantieadres! Juist op vakantie ontstaat er vaak ruimte en tijd om in jezelf te investeren, dus hey, volgens mij is dit een win-win! De Masterclasses kijk je in je eigen tijd en ook de workouts in de omgeving kun je doen wanneer je wilt. De 1 op 1 sessie plan je zelf, dus daarmee kun je rekening houden met je vakantie.

Dat hoeft niet, maar is natuurlijk wel supertof! De energie van die gezamenlijke workouts is magisch en écht een hele fijne motivator.

Tijdens de SPRINT op maandagavond, daarna op woensdagavond (onder voorbehoud).

Dat ga ik je niet zeggen :) Wel kan ik je meegeven dat ze voor iedereen en elk niveau geschikt zijn, daar zorg ik voor. Uitdagend, activerend en motiverend, dat sowieso!

Ja. De opdrachten doe je wanneer jij daar tijd voor hebt. De masterclass kijk je wanneer je wilt en ook de workouts kun je doen wanneer jij daar zin in hebt. Alleen de LIVE workout is op een vast moment. Mocht je die om welke reden dan ook missen, dan kun je die later terug kijken. 

Ga er vanuit dat je tijdens de SPRINT zo’n uur, anderhalf uur per week bezig bent. En verder kun je het zo dol maken als je zelf wilt :) Het is jouw me-time, helemaal voor jou. hoe fijn is dat? 

Ja, die plan je wanneer het jou uitkomt. Wel is het handig de 1e sessie meteen in het begin te plannen, omdat we dan een doel voor jou scherp stellen. Tussendoor bel ik je nog een keer voor een checkup. Komt het dan niet uit, plannen we samen een ander moment.

Dit zijn gesprekken waarbij jij en ik samen via beeldbellen (ZOOM, FaceTime of Skype) inzoomen op jou. De sessie(s) duurt ongeveer een uur.

Kies je het drie maanden pakket, dan drie maanden. Kies je zes maanden, dan zes maanden. Je hebt altijd de mogelijkheid om te verlengen en evt. nog extra coachingsessies aan te schaffen.

Tot een maand nadat je bent uitgeschreven mag jij je coachingsessies nog inzetten, mocht je nog over hebben.

Absoluut! Als jij je graag fitter en energieker wilt voelen, dan is dit iets voor jou. Ervaring met sporten is geen vereiste, wel verwacht ik dat jij je helemaal inzet en alle bull**** excuses aan de kant zet om gewoon samen te knallen :)

Wauw, dat is het beste bull**** excuus wat je kunt bedenken! Als jij er klaar voor bent om nu eens écht door te pakken en zélf de regie te pakken over wat jij doet, dan is dit je moment. Dan ben ik met liefde de schop onder je kont om jou te helpen. Maar je moet het ZELF doen :)

Absoluut. Je hoeft daar niet al ervaring mee te hebben of bewust mee bezig te zijn om er veel aan te hebben. Ik leg je in de huiswerkopdrachten en masterclasses alles uit, zodat je écht aan de slag kan.

Ligt eraan wat je klachten zijn. Ik verwacht dat je in staat bent om te lopen en eenvoudige sportieve activiteiten uit te voeren. Als je klachten hebt die je nu belemmeren in veel dagelijkse bezigheden, maar dan voor jezelf de afweging of een programma waarbij actief in beweging komen de hoofdmoot is, bij je past. En neem anders even contact met me op per mail om te overleggen.

Doen! Als je helemaal tot hier hebt gelezen, dan is er iets in je wat wil. Toch? Let’s go!!

Heb je nog een vraag die hier niet tussen staat? Stuur me gerust een mailtje!

MIND(SET) & BODY

Een fittere jij. Dat vóel je in je lijf én tussen je oren.

(liefdevolle) Schop onder je kont

Zodat je écht in actie komt.

Inspiratie én actie

Tijdens de wekelijkse masterclass.

DOELGERICHT

Let's GO! Met jouw doel haarscherp in het vizier.

Dit zeggen anderen over werken met mijn programma's:

Afgelopen voorjaar volgde ik met veel plezier AboutME. Het was voor mij heel waardevol om stil te staan bij mijn dagindeling en de energie die ik verbruik op een dag. Ik heb echt een aantal handige switches gemaakt dankzij Ymkje. De focus ligt nu weer op mijn energiegevers. AboutME zegt het al: het draait om jou! En dat is wat je leert in een paar maanden tijd.
Lonneke, moeder van 2 (AboutME)
'Vorig jaar volgde ik je programma en ik wilde je nog even zeggen dat ik er nog steeds heel veel aan heb. Dagelijks denk ik er wel aan of ben ik er mee bezig. Nogmaals dank!'
Marloes (Pilot AboutME)
'Het traject van Ymkje heeft me geholpen meer balans te vinden in mijn leven: wat is er echt belangrijk voor mij? Het heeft me geleerd om mijn gedachten een plaats te geven en ze eventueel zelfs volledig los te kunnen laten (...).'
Fran, moeder van 2 (aboutME)
'Ik wil niet meer blijven hangen in situaties waar ik niet in wil zitten. Ik wil stappen ondernemen zoals ik ook heb gedaan met mijn (nog) huidige baan: ik stop, zonder nieuwe baan nog, maar die komt. Hoe moeilijk die stap zetten ook was: het voelt zo enorm goed! Dankzij jou heb ik deze stappen durven zetten en dankzij jou is mijn leven daarom nu een stuk leuker. Onwijs bedankt dat ik met je hebt mogen kletsen, met je pilot heb mee mogen doen en dat je me aan het denken hebt gezet en een figuurlijke schop onder mijn kont hebt gegeven.'
Lianne, moeder van 2 (Pilot AboutME)

MoveME

Fit | Energiek | Blij | Jij