Meer energie, balans & fun in jouw drukke leven!

Join the MoveMEnt!

Hogere energie, de hele dag

Fitter & Blijer mens

Voorbeeld voor je kids

Kickstart je dag

Vergroot je focus en productiviteit

Door je lijf en hoofd bewust te activeren in de ochtend, ben je de hele dag productiever. Je hebt meer focus. Je bent beter in staat om problemen op te lossen en je vergroot je creativiteit.

Actief & ontspannen bewegen

Drie keer in de week starten we de dag met een actieve work-out en twee keer met een rustige. Zo heb jij je sportmomentje al gepakt voor de hectiek van je dag losbarst!

Zorg goed voor jezelf

Kom los van het gejaagde gevoel. Goed voor jezelf zorgen, is het voorbeeld dat je wil geven aan je kinderen, toch? Ze doen niet wat je zegt, maar wat je doet. Een half uur voor jezelf, daarna ben je er helemaal voor je gezin.

Je hebt weinig energie en bent vaak kortaf

Op zoek naar meer energie
 • In de drukte van het gezinsleven ben je jezelf kwijtgeraakt.
 • Je hebt geen puf meer over aan het eind van de dag. En je hebt – tussen jou en mij – geen zin meer in de avondroutine met je kids.
 • Je slaapt slecht en hebt moeite om wakker te worden.
 • Je zegt standaard overal maar ‘ja’ tegen omdat je niet meer voelt waar je eigen grens ligt.
 • Je bent de verbinding kwijt. Met jezelf, je partner, het leven. Is dit het nou? Wat wil ik eigenlijk?

Pak elke dag met beide handen aan!

MoveME

MoveME

 

Dit is voor jou als jij meer regie wil pakken op je leven. Op je energie en je dag. Jij hebt invloed op hoe jij je voelt en wat je denkt, ook als je druk bent. MoveME past perfect als jij het een uitdaging vindt om tijd voor jezelf vrij te maken. Jij kiest op welke dagen je live aanhaakt. Samen zorgen we ervoor dat je vol energie je dag in stapt.

moveme coaching

MoveME + Persoonlijke Coaching

 

Wil je ook persoonlijk gecoacht worden? Ymkje is Mindset expert en Systemisch Coach.  Ze coacht met holistische blik (wat neem je mee uit jouw omgeving, wat zijn je patronen, wie wil je zijn?) en gebruikt tools vanuit NLP, om écht tot jouw kern te komen. Zodra het fysiek gaat stromen, gaat het ook mentaal los! Ymkje coachte reeds tientallen dames naar meer balans, energie en rust in hun drukke bestaan. Vul jouw MoveME lidmaatschap aan met 3 persoonlijke sessies: 2x online, 1x dagdeel op locatie.

Ik snap het, de SNOOZE knop is verleidelijk...

… maar daarmee ga je ook snoozend door je dag. Je blijft gemakkelijker hangen in een negatieve spiraal en bent vatbaarder voor drukte, stress of zelfs een burn-out.

Jij wilt juist meer rust in je hoofd om die fijne, leuke versie van jezelf te zijn. En daarvoor moet je afrekenen met de vermoeidheid. Die juist komt door je dag snoozend te starten…

meer energie

‘Ik leerde op een gezonde manier met mijn emoties om te gaan en beter naar mezelf te luisteren. Ik werd trotser op mezelf, kreeg meer energie en raakte beter in balans.

Ymkje is een ontzettend fijne en goede coach die haarfijn de vinger op jouw zere plek legt.’

Yvette, moeder van 2

Begrijpt Ymkje mijn problemen echt?

125+

Moeders geholpen aan meer energie, focus en rust in hun hoofd.

4 jaar +

Elke ochtend bewust starten, waarvan al ruim 150 ochtenden MoveME

3 kids

In 1x! Trotse moeder van een drieling (en bekend met alle struggles :D)

Kies jouw ideale MoveME:

1 maand

59
 • 1 maand toegang tot MoveME (live)
 • 1 maand toegang tot de online omgeving met replays, workouts en ontspanning
 • E-BOOK met workouts

3 maanden

149
 • 3 maanden toegang tot MoveME (live)
 • 3 maanden toegang tot de online omgeving met replays, workouts en ontspanning
 • E-BOOK met workouts
 • Accountabilitygroep (whatsapp) met gelijkgestemde dames

3 maanden + coaching

399
 • 3 maanden toegang tot MoveME (live)
 • 3 maanden toegang tot de online omgeving met replays, workouts en ontspanning
 • E-BOOK met workouts
 • Accountabilitygroep (whatsapp) met gelijkgestemde dames
 • 3 persoonlijke coachingsessies om nog gerichter met jouw doelen aan de slag te gaan

Heldere focus, iedere dag

Meld je aan voor MoveME. Kies voor 1 of 3 maanden, met of zonder persoonlijke coaching.

Elke doordeweekse dag om 6:15u een rustige of actieve work-out via ZOOM. Of kijk de replay.

Nooit meer ‘s ochtends snoozend en vermoeid je dag in rollen. Pak zelf de regie over je energie en daarmee over jouw dag. We doen het samen!

Leven of geleefd worden?

Hey leuke, drukke dame! Jij vraagt je af hoe het toch kan dat sommige moeders altijd zo gemakkelijk gezond door het leven gaan?! Alsof ze geboren zijn met onuitputtelijke energie. En ze hebben blijkbaar net wat meer uurtjes in een dag dan jij. Het is niet eerlijk….

Ik begrijp, als moeder van een drieling, dat jij een voorbeeld wil zijn voor je kinderen. En dat jij ook wel weet, dat je daarvoor meer rust in je hoofd nodig hebt. Het probleem is dat de waan van de dag je constant overvalt, waardoor je je gefrustreerd voelt. Hoezo tijd om te sporten?!

Bij MultiplYMe pakken we het daarom net ff anders aan. We starten de dag samen! En ja, dat doen we vroeg ;-) Ik geloof dat jij tijd voor jezelf verdient. Omdat je alleen dan écht goed voor je lijf, hoofd en gezin kunt zorgen. In alle rollen die je vervult. Als drukke moeder, ambitieuze vrouw en liefdevolle partner.

Ik begrijp dat je ‘s morgens vroeg liever op de snooze knop drukt. Dat is waarom we de afgelopen 3 jaar meer dan 125 moeders hebben geholpen om hun energie en plezier weer terug te vinden.

Het enige dat jij hiervoor moet doen, is je aansluiten bij MoveME. Nouja, en de snooze knop niet meer gebruiken natuurlijk ;-) We starten de elke werkdag gezamenlijk om 06:15 met een korte work-out. Of net wat later, als je de replay meedoet. De ene dag actief, de andere ontspannen. Zo heb je een heldere focus, iedere dag.

Dus, sluit je gauw aan bij MoveME. Welk voorbeeld geef jij aan je kinderen? Kom in beweging! Meer rust, energie en focus. Voor jou én je gezin

meer energie

Download het gratis E-book

Boost je energie!

Ervaringen van deelnemers:

"Ik begon met MoveME omdat ik weer fit wilde worden na mijn zwangerschap. Het programma is top, de sfeer is echter lekker en laagdrempelig. Niet te moeilijk doen maar trots zijn op elke stap in de goede richting, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Voor mij heeft programma geholpen om weer in beweging te komen, op een manier die past in mijn nieuwe leven als moeder!"
E. (Moeder van 1)
"Ik zit veel beter in mn vel. Voel rust en ben niet meer streng op mezelf als het een keer niet lukt om te bewegen. Heb kleine handvatten voor korte beweegmomentjes. Inzicht in hoe je dingen kan doorbreken. Betere balans tussen dingen die gedaan moeten worden en ontspanning. Ymkje heeft een fijne pragmatische aanpak en weet kennis op een leuke wijze over te brengen en te verwerken in beweging."
Lot (moeder van 3, ondernemer)
"Dat het in beweging komen niet lukte, had voornamelijk te maken met externe factoren dacht ik (geen tijd, te druk, te regenachtig). Op een hele fijne en duidelijke manier heb ik bij Ymkje geleerd die 'beren op mijn weg' te herkennen en er iets mee te doen. Ik heb echt genoten van alle workouts (en zelfs van de spierpijn). Ymkje heeft bij mij een knop weten om te zetten. Op naar een beweeglijker leven, zonder dat het een moetje is!"
Nele (moeder van 2, ondernemer)

Every morning you have 2 choices: continue to sleep with your dreams, or wake up and chase them.​

Gratis ebook

Boost je energie!

5 simpele tips om je dagelijks een fitter, frisser en blijer mens te voelen.