MoveME

MoveME

Fit | Energiek | Blij | Jij

Het is tijd om in beweging te komen.

Tijd voor jou.

Fit.

Energiek.

Blij met wat je ziet.

Ben jij er klaar mee te weinig energie te hebben om écht te doen wat je wilt?

Je bent wel klaar met die 1000 excuses die je hebt om vooral NIET in beweging te komen.

Te moe om ‘s avonds nog wat te doen.

Te cranky om écht gezellig te zijn voor jezelf.

Laat staan voor je omgeving.

Je hebt alleen geen idee waar je moet beginnen.

Wat je wél weet is dat je einde dag standaard een stuk energie tekort komt.

Of motivatie, om verder dan de bank en Netflix te komen.

En natuurlijk wéét je dat je een leuker mens wordt als je weer wat fitter bent.

Wat blijer wordt van die jij die je in de spiegel aangaapt.

Maar kom op… Dat kun je toch zelf ook wel fixen?

Ooit, als jouw tijd weer komt….?

NEE DUS LEUKERD.

Anders had je het wel gedaan.

Let’s cut the bull***t excuses. We gaan het samen doen. Jij en ik.

NU is jouw tijd. Toch?

meer energie

MoveME

Fit | Energiek | Blij | Jij

Gebruik je mindset als tool, niet als excuus!

Je oude patronen doorbreken is niet alleen een kwestie van anders doen, maar vooral ook van anders denken.

Ben jij er helemaal klaar voor om in beweging te komen én te blijven? Omdat jij écht meer energie wilt hebben, de hele dag lang? Omdat je fitter wilt zijn en leuker voor jezelf én je omgeving?

Dit is MoveME

Samen gaan we 5 weken aan de slag. Op weg naar een fittere, meer energieke jij, door gewoon simpelweg in beweging te komen. Fysiek én mentaal, want juist dát is wat je nodig hebt om écht door te pakken. Mindset = key. Als het in jouw koppie stroomt, stroomt het ook in je lijf.

Elke week volg je de Masterclass Mind&Body. Dit is een online sessie die je gewoon vanuit je luie stoel (NEE NATUURLIJK NIET! Maar wel gewoon lekker relaxed vanuit je huis). Een half uur aan de slag met je mindset, gevolgd door een workout waarin je meteen in de praktijk ervaart hoe krachtig jouw mindset als tool is. Een flinke berg inspiratie en vooral ook écht in beweging komen.

Je krijgt huiswerk. Yup, dat hoort erbij. Maar no worries, deze opdrachten doe je graag! Omdat je meteen resultaat ziet en voelt bij jezelf: meer energie en blijheid, gegarandeerd :) Je zoomt op jezelf in en snapt steeds beter waar het bij jou toch steeds ‘mis’ gaat. En nog veel belangrijker: hoe je het NU wél goed aanpakt. Ook hier geldt: mindset = key. Net als gewoon DOEN!

In die 5 weken spreken wij elkaar drie keer tijdens één op één coachingsessies. We trappen af met een sessie (half uur) om jouw doel superscherp te stellen. Halverwege rekenen we in een uurtje af met die mentale blokkades die je zo keurig voor jezelf hebt neergezet. En hoe leuk: we eindigen met het vieren van je successen én vooruitkijken (half uur sessie).

Je krijgt ál mijn energie, kennis, ervaring en volle aandacht tijdens MoveME (en vooruit, daarna ook als je het lief vraagt), ik verwacht van jou commitment en inzet. Én de durf om eens voorbij je veilige comfortzone te kijken en gewoon door te pakken.

NU is jouw tijd. Toch?

MIND(SET) & BODY

Een fittere jij. Dat vóel je in je lijf én tussen je oren.

(liefdevolle) Schop onder je kont

o.a. In de 1 op 1 coachingsessies.

Inspiratie én actie

Tijdens de wekelijkse masterclass.

DOELGERICHT

Let's GO! Met jouw doel haarscherp in het vizier.

Dit levert het je op

Jij hebt superscherp wat voor jou de perfecte activiteiten zijn om in beweging te komen. Mentaal én fysiek.

Je weet exact wat jou tot nu toe keer op keer tegenhoudt om écht in beweging te komen (en te blijven).

En je hebt de tools om al die excuses los te laten en gewoon te DOEN.

Je snapt hoe je mindset ‘werkt’.

Je ontwikkelt je krachtige mindset, gericht op wat je WEL wilt.

Je bent een stuk sterker, zowel mentaal als fysiek.

Je weet welke hulpbronnen jij hebt om jezelf in beweging te krijgen en te houden.

Je zit vol inspiratie om verder te werken aan een fittere, meer energieke en blije jij!

Je ervaart helemaal wat er nodig is om duurzaam te veranderen én dat het hartstikke leuk is om met jezelf aan de slag te gaan!

Omdat het tijd is om die échte, leuke jij weer in de spiegel te zien, vind je niet?

Dit krijg je als je nu meedoet met MoveME:

  • 5x (elke week) een masterclass: half uur mindset training, half uur workout (sessies zijn online en tot 2 maanden na de start terug te kijken).
  • 3x een 1 op 1 coachingsessie (half uur doelensessie, 1 uur doorbraaksessie, half uur vooruitkijksessie)
  • Een werkboek met praktische, uitdagende opdrachten om zelf mee aan de slag te gaan
  • Een startpakket met oa een hardcopy versie van het werkboek thuisgestuurd
  • Je krijgt het gehele traject mijn volle aandacht, kennis en ervaring. In 5 weken krijg je ruim 7 uur aan live contact met mij en daarnaast beantwoord ik per mail al je vragen en kijk ik met je mee.
  • Een bult positive vibes, energie en blijheid, gegarandeerd :)

LET OP! Al die waarde krijg je nu tegen een miniprijsje. Omdat het een PILOT is.

Jouw investering: €129,-

  • Start: Vrijdag 10 juli
  • Data masterclasses: 15, 22, 29 juli, 5 en 12 augustus (woensdagavond)

Hey Ymkje, dit vraag ik me nog af:

Yes! Internet is everywhere, dus vast ook om jouw vakantieadres! Juist op vakantie ontstaat er vaak ruimte en tijd om in jezelf te investeren, dus hey, volgens mij is dit een win-win! En mocht je tóch een sessie moeten missen: je ontvangt de replay, zodat je in je eigen tijd terug kunt kijken. De 1 op 1 sessie plan je zelf, dus daarin kun je rekening houden met je vakantie.

De masterclasses worden online gegeven, via ZOOM. Jij kunt meedoen vanaf elke willekeurige locatie (met internet).

De masterclasses duren een uur. Eerst duiken we een half uur in het mindset onderwerp wat die week centraal staat. Vervolgens doen we samen een workout, waarin ook het onderwerp van die week zit verwerkt. Die workout is geschikt voor iedereen. De masterclasses zijn interactief: je kunt tussendoor vragen stellen en je komt zéker in beweging.

Dat hoeft niet, je ontvangt een replay. Natuurlijk is het nóg waardevoller om live mee te doen, ook omdat je dan vragen kunt stellen én je de motivatie van de groep ervaart.

Dat ga ik je niet zeggen :) Wel kan ik je meegeven dat ze voor iedereen en elk niveau geschikt zijn, daar zorg ik voor. Uitdagend, activerend en motiverend, dat sowieso!

Ja. De huiswerk opdrachten doe je wanneer jij daar tijd voor hebt. De masterclass wordt op woensdagavond gegeven. Mocht je die om welke reden dan ook missen, dan kun je die later terug kijken. De masterclasses blijven tot 2 maanden na de start (half sept) beschikbaar.

De wekelijkse masterclass duurt een uur, ga er verder vanuit dat je sowieso een uurtje kwijt bent aan je ‘huiswerk’. En verder kun je het zo dol maken als je zelf wilt :) Het is jouw me-time, helemaal voor jou. hoe fijn is dat?

Ja, die plan je wanneer het jou uitkomt. Wel is het handig de 1e sessie meteen in het begin te plannen, omdat we dan een doel voor jou scherp stellen. De 2e sessie is een doorbraaksessie, om je mentale blokkades te doorbreken. De 3e sessie plan je aan het einde, om samen terug en vooruit te kijken.

Dit zijn gesprekken waarbij jij en ik samen via beeldbellen (ZOOM) inzoomen op jou. De eerste en laatste sessie duurt ongeveer een half uur, de doorbraaksessie duurt ongeveer een uur.

Absoluut! Als jij je graag fitter en energieker wilt voelen, dan is dit iets voor jou. Ervaring met sporten is geen vereiste, wel verwacht ik dat jij je helemaal inzet en alle bull**** excuses aan de kant zet om gewoon samen te knallen :)

Wauw, dat is het beste bull**** excuus wat je kunt bedenken! Als jij er klaar voor bent om nu eens écht door te pakken en zélf de regie te pakken over wat jij doet, dan is dit je moment. Dan ben ik met liefde de schop onder je kont om jou te helpen. Maar je moet het ZELF doen :)

Absoluut. Je hoeft daar niet al ervaring mee te hebben of bewust mee bezig te zijn om er veel aan te hebben. Ik leg je in de huiswerkopdrachten en masterclasses alles uit, zodat je écht aan de slag kan.

Ligt eraan wat je klachten zijn. Ik verwacht dat je in staat bent om te lopen en eenvoudige sportieve activiteiten uit te voeren. Als je klachten hebt die je nu belemmeren in veel dagelijkse bezigheden, maar dan voor jezelf de afweging of een programma waarbij actief in beweging komen de hoofdmoot is, bij je past. En neem anders even contact met me op per mail om te overleggen.

Doen! Als je helemaal tot hier hebt gelezen, dan is er iets in je wat wil. Toch? Let’s go!!

Heb je nog een vraag die hier niet tussen staat? Stuur me gerust een mailtje!

Dit zeggen anderen:

Afgelopen voorjaar volgde ik met veel plezier AboutME. Het was voor mij heel waardevol om stil te staan bij mijn dagindeling en de energie die ik verbruik op een dag. Ik heb echt een aantal handige switches gemaakt dankzij Ymkje. De focus ligt nu weer op mijn energiegevers. AboutME zegt het al: het draait om jou! En dat is wat je leert in een paar maanden tijd.
Lonneke, moeder van 2 (AboutME)
'Vorig jaar volgde ik je programma en ik wilde je nog even zeggen dat ik er nog steeds heel veel aan heb. Dagelijks denk ik er wel aan of ben ik er mee bezig. Nogmaals dank!'
Marloes (Pilot AboutME)
'Het traject van Ymkje heeft me geholpen meer balans te vinden in mijn leven: wat is er echt belangrijk voor mij? Het heeft me geleerd om mijn gedachten een plaats te geven en ze eventueel zelfs volledig los te kunnen laten (...).'
Fran, moeder van 2 (aboutME)
'Ik wil niet meer blijven hangen in situaties waar ik niet in wil zitten. Ik wil stappen ondernemen zoals ik ook heb gedaan met mijn (nog) huidige baan: ik stop, zonder nieuwe baan nog, maar die komt. Hoe moeilijk die stap zetten ook was: het voelt zo enorm goed! Dankzij jou heb ik deze stappen durven zetten en dankzij jou is mijn leven daarom nu een stuk leuker. Onwijs bedankt dat ik met je hebt mogen kletsen, met je pilot heb mee mogen doen en dat je me aan het denken hebt gezet en een figuurlijke schop onder mijn kont hebt gegeven.'
Lianne, moeder van 2 (Pilot AboutME)

MoveME

Fit | Energiek | Blij | Jij