MoveME

Meer energie, balans & fun in jouw drukke leven?

Join the MoveMEnt!

Hogere energie, de hele dag

Fitter & Blijer mens

Voorbeeld voor je kids

Kickstart je dag

Vergroot je focus en productiviteit

Door je lijf en hoofd bewust te activeren in de ochtend, ben je de hele dag productiever. Je hebt meer focus. Je bent beter in staat om problemen op te lossen en je vergroot je creativiteit.

Actief & ontspannen bewegen

Drie keer in de week starten we de dag met een actieve work-out en twee keer met een rustige. Zo heb jij je sportmomentje al gepakt voor de hectiek van je dag losbarst!

Zorg goed voor jezelf

Kom los van het gejaagde gevoel. Goed voor jezelf zorgen, is het voorbeeld dat je wil geven aan je kinderen, toch? Ze doen niet wat je zegt, maar wat je doet. Een half uur voor jezelf, daarna ben je er helemaal voor je gezin.

Je hebt weinig energie en bent vaak kortaf

Op zoek naar meer energie
 • In de drukte je gezin, werk en al je verplichtingen ben je jezelf kwijtgeraakt.
 • Je hebt geen puf meer over aan het eind van de dag. En je hebt – tussen jou en mij – écht geen zin in die drukke avondroutine met je kids.
 • Je slaapt vaak (te) laat en hebt moeite om wakker te worden.
 • Je zegt te vaak ‘ja’ op dingen die je alleen maar energie kosten.
 • Je wilt weer voelen wat je wilt, doen waar je blij van wordt, met hier en daar een dansje!

Pak elke dag met beide handen aan!

meer energie

MoveME

 

Dit is voor jou als jij meer regie wil pakken op je leven. Op je energie en je dag. Jij hebt invloed op hoe jij je voelt en wat je denkt, ook als je druk bent. MoveME past perfect als jij het een uitdaging vindt om tijd voor jezelf vrij te maken. Jij kiest op welke dagen je live aanhaakt. Samen zorgen we ervoor dat je vol energie je dag in stapt. En daar heb je de rest van de dag profijt van!

moveme coaching

MoveME + Persoonlijke Coaching

 

Wil je écht lekker doorpakken? Ymkje is Mindset expert en Systemisch Coach. Ze coacht met holistische blik (wat neem je mee uit jouw omgeving, welke patronen zitten je in de weg, wie wil je werkelijk zijn?) en helpt jou om écht tot jouw kern te komen. Zodra jij in beweging komt, werkt dat op alle niveaus door! Ymkje coachte reeds tientallen dames naar meer balans, energie en rust in hun drukke bestaan. Vul jouw MoveME lidmaatschap aan met 4 persoonlijke sessies: 3x online, 1x VIP dag(deel) op locatie.

Ik snap het, de SNOOZE knop is verleidelijk...

… maar daarmee ga je ook snoozend door je dag. Je blijft gemakkelijker hangen in een negatieve spiraal en bent vatbaarder voor drukte, stress of zelfs een burn-out.

Jij wilt juist meer rust in je hoofd om die fijne, leuke versie van jezelf te zijn. En daarvoor moet je afrekenen met de vermoeidheid. Die juist komt door je dag snoozend te starten…

meer energie

‘Ik zit veel beter in mn vel. Voel rust en ben niet meer streng op mezelf als het een keer niet lukt om te bewegen. Heb kleine handvatten voor korte beweegmomentjes. Inzicht in hoe je dingen kan doorbreken. Betere balans tussen dingen die gedaan moeten worden en ontspanning. Ymkje heeft een fijne pragmatische aanpak en weet het op een leuke wijze over te brengen en te verwerken in beweging.’

Lot, ondernemer en moeder van 3

Begrijpt Ymkje mijn problemen echt?

125+

Moeders geholpen aan meer energie, focus en rust in hun hoofd.

4 jaar +

Elke ochtend bewust starten, waarvan al ruim 150 ochtenden MoveME

3 kids

In 1x! Trotse moeder van een drieling (en bekend met alle struggles :D)

Kies jouw ideale MoveME:

BASIC

199
 • 3 maanden toegang tot MoveME (live)
 • 3 maanden toegang tot de online omgeving met replays, workouts en ontspanning
 • Wekelijks een challenge om op een leuke manier je gewoontes aan te pakken
 • Accountabilitygroep (whatsapp) met gelijkgestemde dames als heerlijke motivatie
 • Mogelijkheid om aan te haken bij de MoveME LIVEDAG
 • Welkomspakket om knallend van start te gaan!

PLUS COACHING

499
 • 3 maanden toegang tot MoveME (live)
 • 3 maanden toegang tot de online omgeving met replays, workouts en ontspanning
 • Wekelijks een challenge om op een leuke manier je gewoontes aan te pakken
 • Accountabilitygroep (whatsapp) met gelijkgestemde dames als heerlijke motivatie
 • Mogelijkheid om aan te haken bij de MoveME LIVEDAG
 • Welkomspakket om knallend van start te gaan!
 • 3 persoonlijke coachingsessies om nog gerichter met jouw doelen aan de slag te gaan
 • 1 VIP dag: dagdeel coaching op locatie met lunch

Carry (moeder van 2) over MoveME:

‘Ik sportte helemaal niet en ik merkte meteen in de eerste week: ik voel me zó anders door de dag heen, dit voelt goed!

Ik maakte wel een plan, maar einde dag had ik lang niet alles gedaan. Nu voel ik me prettiger door de dag heen. Ik kan me beter focussen op mijn werk, dat komt door de vragen die je me stelt ’s ochtends.

Het is écht een half uur voor mij. Er is nog rust in huis, ik word niet gestoord: heerlijk!
En dat het LIVE is, is voor mij echt belangrijk als stok achter de deur.

De challenges helpen me echt om bewuster bezig te zijn met mijn goede gewoontes. Ik doe minder op de automatische piloot, zo ‘moet’ ik tegenwoordig veel minder van mezelf. En dat geeft rust.’

Heldere focus, iedere dag

Meld je aan voor MoveME. Kies voor BASIC of PLUS PERSOONLIJKE COACHING

Elke doordeweekse dag om 6:15u een rustige of actieve work-out via ZOOM. Of doe de replay op je eigen tijd.

Nooit meer ‘s ochtends snoozend en vermoeid je dag in rollen. Pak zelf de regie over je energie en daarmee over jouw dag. We doen het samen!

Leven of geleefd worden?

Hey leuke, drukke dame! Jij vraagt je af hoe het toch kan dat sommige moeders altijd zo gemakkelijk gezond door het leven gaan?! Alsof ze geboren zijn met onuitputtelijke energie. En ze hebben blijkbaar net wat meer uurtjes in een dag dan jij. Het is niet eerlijk….

Ik begrijp, als moeder van een drieling, dat jij een voorbeeld wil zijn voor je kinderen. En dat jij ook wel weet, dat je daarvoor meer rust in je hoofd nodig hebt. Het probleem is dat de waan van de dag je constant overvalt, waardoor je je gefrustreerd voelt. Hoezo tijd om te sporten?!

Bij MultiplYMe pakken we het daarom net ff anders aan. We starten de dag samen! En ja, dat doen we vroeg ;-) Ik geloof dat jij tijd voor jezelf verdient. Omdat je alleen dan écht goed voor je lijf, hoofd en gezin kunt zorgen. In alle rollen die je vervult. Als drukke moeder, ambitieuze vrouw en liefdevolle partner.

Ik begrijp dat je ‘s morgens vroeg liever op de snooze knop drukt. Dat is waarom we de afgelopen 3 jaar meer dan 125 moeders hebben geholpen om hun energie en plezier weer terug te vinden.

Het enige dat jij hiervoor moet doen, is je aansluiten bij MoveME. Nouja, en de snooze knop niet meer gebruiken natuurlijk ;-) We starten de elke werkdag gezamenlijk om 06:15 met een korte work-out. Of net wat later, als je de replay meedoet. De ene dag actief, de andere ontspannen. Zo heb je een heldere focus, iedere dag.

Dus, sluit je gauw aan bij MoveME. Welk voorbeeld geef jij aan je kinderen? Kom in beweging! Meer rust, energie en focus. Voor jou én je gezin

meer energie

Download het gratis E-book

Boost je energie!

Ervaringen vanuit de MoveMEnt

‘Ik heb mezelf al zo vaak voorgenomen om om 6u op te staan, maar elke keer werd het snoozen. Dat we het zo samen doen, is echt een fijne stok achter de deur. Wat heerlijk om zo mijn ochtend te starten!’
M.
'Ik voel me zoveel energieker, kom niet meer 'leeg' uit mijn werk en heb meer geduld met de kids. Ik maak meer zelf-zorgkeuzes gedurende de dag. En dat komt allemaal door die start van de dag samen.'
Femke
'MoveME is zo simpel, maar daarom juist zo waardevol. Naast het 1 op 1 traject wat ik bij Ymkje volgde, heeft MoveME er alles aan bijgedragen dat ik weer met energie de dag door kom.'
Hannah

Every morning you have 2 choices: continue to sleep with your dreams, or wake up and chase them.​