AboutME

ONLINE PROGRAMMA

Rust in je kop.
Energie in je lijf.
Met focus genieten van dát wat telt.

JE HEBT HET DRUK.

Als moeder, als vrouw vol ambities, als partner van, als vriendin. Je wilt veel, maar komt eigenlijk structureel tijd te kort. Of energie, om de dingen écht zo te doen als jij zou willen. En waar je hard je best doet om rust te vinden, word je alleen maar drukker lijkt het wel.

Jij…

 • wordt gevoelsmatig geleefd.
 • hebt het gevoel altijd wel érgens tekort te schieten.
 • hebt vaker dan je lief is een kort lontje.
 • komt aan het einde van de dag vaak energie te kort.
 • vindt het lastig om écht te genieten.
 • voelt je minder fit dan je eigenlijk zou willen…

EN JE WILT WEL ANDERS, MAAR WEET NIET GOED HOE. HET KÁN ANDERS.

HARD DOORRENNEN LIJKT LOGISCH.
STILSTAAN BRENGT JE VERDER.

Méér rust in je kop

TO DO's, dat ene gesprek wat maar blijft hangen, je boodschappenlijstje... Je loopt over. Hoe lekker zou het zijn om wat meer rust te creëren in je hoofd?

Stevig in je schoenen

Of je het wel goed doet. Hoe ál die anderen het toch flikken... Gedachtes die je flink in de weg kunnen zitten. Kúnnen, want wat nou als je jouw gedachtes juist als tool inzet?

méér energie in je lijf

Al dat rennen kost je een bak energie. En dat voel je. 's Avonds lig jij er wel af. 's Ochtends sta jij nooit écht uitgerust op. Hoort erbij? Nee. Het kán anders. Echt.

En met focus genieten van dat wat telt

Je bent supertrots op je gezin. No doubt. Maar écht genieten? Dat vind je moeilijk. Super jammer toch? Méér genieten van dat wat telt voor jou, hoe fijn zou dat zijn?

Over aboutME

Barstensvol inzichten

In jezelf en in wat voor jou belangrijk is. De informatie die je van mij krijgt is een combi van wetenschappelijke inzichten en eigen ervaringen.

(Zoveel mogelijk) Offline

Met jezelf bezig zijn gaat het beste zonder scherm voor je neus. Pen en papier zijn je grote vriend tijdens dit programma.

Hoofd en lijf

Omdat die twee zó goed samenwerken. En ze beide je aandacht verdienen. Daarom werk je aan je hoofd én aan je lijf. Een unieke combinatie!

Duidelijke thema's

Elke week staat er één thema centraal. Denk aan: Jouw energie, Krachtige mindset, Focus, Regie pakken, (no) Stress.

Inspirerende audio's

Elke week deel ik de inzichten van dat thema in een audio. Je hoeft alleen maar te luisteren. De samenvatting vind je in het werkboek.

Praktische opdrachten

Je gaat écht aan de slag met jezelf. Met opdrachten die je aan het denken zetten en écht in beweging brengen.

DE COMBI TUSSEN BEZIG ZIJN MET JE HOOFD ÉN JE LIJF
IS UNIEK IN ZIJN SOORT!

Over mij:

Ymkje | Ondernemer | Moeder x3 | 34 | Sportfanaat

Ruim 2 jaar geleden werd ik moeder van een drieling. Wereld op z’n kop met dagen die heen en weer vlogen tussen intens mooi en gewoon intens.

Ik werkte destijds als docent en ICT coördinator in Amsterdam. Een rol waarin ik barstte van de ambitie. Maar in combinatie met nachten die steevast (veel) korter waren dan me lief waren, eentje die me leeg trok.

We kozen meer rust en ruimte en verhuisden van Haarlem terug naar onze Friese roots. Ik stopte (absoluut met pijn in m’n hart) op ‘mijn’ school.

En daar begon MultiplYMe. Mijn zoektocht naar méér zijn wie ik nu ben, omgezet in een heel concreet bedrijf.

Waarin mijn achtergrond in psychologie, onderwijs en organisatiewetenschap samenvalt met een passie voor fit zijn en schrijven. 

Ik leerde the hard way om #momlife te combineren met alles HEEL goed willen doen.

Om mezelf voor het gemak even te vergeten…

Gelukkig leerde ik óók hoe het wel kan: ambities najagen, moeder zijn én goed voor jezelf zorgen. Ik ontwikkelde AboutME. Omdat ik geloof dat élke (jonge) moeder dat verdient.

Rust in je kop. Energie in je lijf. Met focus genieten van dát wat telt.

AboutME

Durf jij er vol in te duiken?

Met DEEP DIVE heb je het complete programma. 12 weken lang, elke week 1 thema: een audio met inzichten en een (digitaal) werkboek. Hierin vind je een samenvatting en praktische opdrachten voor die week. Tijdens je 12 weken krijg je 2x coaching (1 op 1, 30 min.).

Vind jij het fijner om vaker met mij te sparren? Kies dan voor de DEEP DIVE +, dan krijg je 5 keer coaching (1 op 1, 30 min.).

 

Liever eerst even proeven? 

Kies START en je krijgt de eerste 4 weken van het programma. Inclusief 1x coaching (1 op 1, 30 min.).

€139*

START

 • De eerste 4 weken van het programma
 • 1x coaching
 • Elke week een audio met inzichten
 • Elke week een werkboek met opdrachten

€299

Deep dive

 • De volledige 12 weken van het programma
 • 2x coaching
 • Elke week een audio met inzichten
 • Elke week een werkboek met opdrachten

€429

Deep dive+

 • De volledige 12 weken van het programma
 • 5x coaching
 • Elke week een audio met inzichten
 • Elke week een werkboek met opdrachten

(*) Wil je na de BASIC verder met de rest van het programma, dan schaf je de resterende 8 weken aan voor €199,- (DEEPDIVE, met nog 1x extra coaching) of €329,- (DEEP DIVE +, met nog 4x extra coaching).

Prijzen zijn inclusief BTW.

Wat anderen zeggen:

'Dankzij dit programma weer veel beter in mijn vel. Ik sta weer met beide benen op de grond. Voel me weer gelukkig, vind tijd voor mezelf en neem de tijd om leuke dingen te doen. Ben aan het genieten!'
Marije (30)
Begeleidster voor mensen met een beperking
'Het programma van Ymkje heeft me heel veel gebracht. Het heeft mij stilgezet bij wie ik nu ben, wat ik nu doe en wat ik graag zou willen zijn en doen. Ik heb zoveel geleerd en hoewel het toepassen hiervan nog een lange weg zal zijn, weet ik zeker dat dit me verder gaat helpen. Ik ben heel blij dat ik mee heb gedaan!'
Marloes
'Ik vond het programma van MultiplYMe heel erg waardevol tijdens mijn zoektocht naar meer balans en focus. Ze maakt gebruik van goede voorbeelden om dingen uit te leggen en weet ook de achterliggende informatie van de onderwerpen goed uit te leggen. De informatie komt via een audio tot je en dat vond ik écht heel fijn en voelde het ook heel dichtbij. Ik heb er heel veel aan gehad en heb ook écht de dingen gevonden die ik moet gaan aanpakken. En tot nu toe voel ik me al een stuk beter in balans!'
Geartsje (40)
Adviseur Zorgkosten
'Ik had er echt zin in toen ik begon met Ymkje haar programma. En kon het stiekem ook goed gebruiken, thuis met burn-out is niet niks. Ymkje haar opdrachten zijn helder en geven je een goed inzicht in de punten waar je vaak mee in de 'fout' gaat. Ook de combi audio en opdrachten op papier zijn top. Naast Ymkje had ik ook andere coaching en stiekem had ik meer aan de opdrachten van Ymkje dan aan de gesprekken met die coach. Een echte aanrader dus!'
Florence
'Wilde je laten weten dat ik steeds beter leer 'lummelen' ook al vind ik het lastig dit echt 5 min vol te houden... Lukt het wel. De yoga oefeningen zitten in mijn routine. Nu de fysieke (kracht) oefeningen nog en de bodyscan. Merk dat ik overdag al veel in beweging ben met onze zoon Tijmen (2) en dat ook met veel plezier doe. Slaapjes lukken in zijn bed overdag niet dus de wandeling door het park of een fietstocht is dan een hele bewuste 'beweging' met een fijn doel: slapen. Dit weekend besloten om niet mee te gaan naar vriendenbezoek. Paul en Tijmen zijn wel gegaan zodat ik aan mijn opgestapelde To Do lijst kon werken. Dat was een lastig besluit maar voelt nu fijn! De hele week profijt gehad van dat besluit. Dank voor al je heldere inzichten en deskundig advies. Ik ga graag de een-op-een sessies verder voortzetten.'
Linde (31)
Eigenaar en instructeur Blijven Drijven

Leuk Ymkje, al die mooie woorden. 

Je voelt je absoluut aangesproken. Merkt dat je zoekt naar ‘iets’.

Iets om je meer houvast te geven in je dag. Om minder te rennen en meer te genieten. Om de rust te voelen om écht even tijd voor jezelf te pakken. 

Maar ergens twijfel je nog. Boek dan een kwartiertje kennismaken en we kijken samen even of/wat ik voor jou kan doen!

Hoe zou het zijn als...

Je écht meer rust in je kop hebt.

De energie weer door je lijf stroomt.

Zodat jij met focus kunt genieten van dát wat telt voor jou.

Het gaat immers om jou.

faq's

Ga  uit van een uurtje werk per week. Dit is ongeveer 20 minuten audio en 40 minuten werken aan de opdrachten. Verwacht wel dat je naast dat uurtje er dagelijks mee bezig bent, omdat je opdrachten krijgt die je absoluut aan het denken zetten. Daarnaast zijn er kleine opdrachten die je dagelijks uitvoert, die je helpen in het creëren van nieuwe routines en gewoontes die voor jou belangrijk zijn.

De workload is zo ingedeeld dat je de audio en opdrachten gedurende de week zou moeten kunnen uitvoeren, naast je drukke leven :) Desondanks kan het gebeuren dat je een beetje uitloopt en dit is geen probleem. De 1 op 1 coaching dien je in te zetten binnen 2 maanden na aanvang (BASIC) of binnen 6 maanden na aanvang (DEEPDIVE).

Ja, je ontvangt wekelijks op een vast moment de inhoud van die week, maar bent helemaal vrij om het uit te voeren op een moment dat het jou het beste uitkomt.

Deze gesprekken vinden plaats via Skype of FaceTime (en als je in de buurt bent, mag je hier ook langskomen) en duren ongeveer 30 minuten. In zo’n gesprek kijken we waar jij specifiek tegenaan loopt. Doel is om je in dit gesprek te helpen inzicht en tools te geven, waar je direct weer mee verder kunt.

Je bent vrij om je gesprekken zelf te plannen tijdens jouw traject. Wat vaak wel prettig werkt is om sowieso een sessie redelijk aan het begin te plannen, om voor jezelf jouw doelen scherp te stellen. Wanneer je het DEEPDIVE + traject volgt, is coaching om de 2 á 3 weken het prettigste.

Je lijf en hoofd zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door je maar op één van twee te richten, mis je een belangrijk deel. En dus richt AboutME zich op beide. Met opdrachten die je aan het denken zetten, maar ook écht in beweging brengen.

Heel wisselend. Veel opdrachten zullen je aan het denken zetten en vragen van je dat je dingen over jezelf opschrijft.  Andere opdrachten zijn praktisch. Denk aan een wandeling maken of een aantal yoga oefeningen doen.

Nog een vraag die niet beantwoord is? Mail me gerust!