AboutME

Slim met jouw energie omspringen omdat je wéét wat voor jou belangrijk is.

Moe. That sums up pretty much hoe jij er bij zit.

Je wilt veel, maar het ontbreekt je structureel aan tijd. En energie om er op alle fronten gewoon te stáán. Je bent een vrouw vol ambities, die goed weet wat ze wil. Als professional, moeder, partner, vriendin, jezelf. Of was, want op dit moment doe je vooral hard je best om overeind te blijven. En dat moet anders.

Herken je dit?

 • Als ’s ochtends de wekker gaat, druk je automatisch op SNOOZE. Je kan je niet herinneren wanneer je voor het laatst écht uitgerust wakker bent geworden. En dat je ’s nachts regelmatig ligt te malen over je werk, helpt ook zeker niet. Je trekt jezelf met een diepe zucht uit bed terwijl jij je voorneemt er vanavond toch écht iets eerder in te duiken.

 

 • Rustig opstarten zit er niet in, want je kinderen willen alleen jou. ‘Mama moet het doen!’ Mama moet broodjes smeren. Snottebellen wegvegen. Yup, het wordt weer zo’n dag… Want op je werk gaat het net zo, ook daar moet je er de hele dag stáán. Met een beetje mazzel heb je ergens nog een kwartiertje pauze tussendoor, maar je weet uit ervaring dat dit vaker niet dan wel is.

 

 • Als je einde werkdag een stuk later dan je éigenlijk van plan was, de deur achter je dicht trekt met een TO DO lijst die alleen maar langer is geworden, zucht je. Op de een of andere manier is er altijd wel iemand die iets van je wil en het ontbreekt je aan overzicht en energie om ‘nee’ te zeggen. En dus skip je maar weer je sportuurtje, zodat je ’s avonds nog je werk kan afmaken of in huis wat kan doen.

 

 • Je vindt jezelf op z’n zachtst gezegd ‘niet zo leuk’ op dit moment. Je bent kortaf tegen je partner, valt regelmatig uit tegen je kids en telt de minuten af tot het kinderbedtijd is. De tijd die je ’s avonds overhoudt gaat op aan lusteloos bankhangen of werk. Niet echt zoals je het ooit bedacht had.

 

 • En je hebt jezelf al zó vaak voorgenomen het nu écht anders te doen. Meer rust, meer tijd voor jezelf, meer bewegen. Hele plannen heb je gemaakt. Boeken heb je er over gelezen. Een paar bladzijden dan, want hele boeken kom je al lang niet meer aan toe. Eerder je bed in, vaker tijd voor jezelf maken, minder snaaien en meer bewegen: je hebt het allemaal bedacht. Maar ergens in de drukte van de dag verdwijnen die goede voornemens weer naar de achtergrond en dender jij tóch gewoon weer door. Waardoor je alsnog moe en kortaf bent én baalt van jezelf.

   

Die energieke, ambitieuze jij: je bent haar ergens kwijtgeraakt en daar baal je van.

Je twijfelt aan jezelf, geniet nauwelijks nog en voelt je moe, fysiek én mentaal.

Je wilt anders, maar weet niet goed hóe.

Het kan anders!

Want hoe zou het voor je zijn als...

 • Jij ’s ochtends vol energie je bed uitspringt! Je slaapt goed, omdat je ’s avonds met een rustig hoofd je bed in stapt. En als je ’s ochtends wakker wordt, heb je zin in de dag die voor je ligt.

 • Jij weer de controle hebt op hoe jouw dag verloopt. Je start ’s ochtends rustig en bewust en hebt zicht op je eigen planning, waar jij je ook aan houdt. Tijdens je dag neem je bewust de tijd om op te laden, zodat je de hele dag vol energie kan doen waar je goed in bent.

 • Jij heel bewust bepaalt wat jouw aandacht krijgt! Prioriteiten stellen is voor jou een makkie omdat je exact weet wat jou energie geeft. Mét zelfvertrouwen en zónder schuldgevoel zeg je ‘nee’ en maak je tijd voor jezelf.

 • Jij stikgelukkig wordt van de persoon die jij in de spiegel ziet. Omdat je relaxt bent. Je vrolijk voelt. Bruist van de energie, óók in de hysterie van kinderbedtijd. Ook daarna, als jij de avond voor jezelf hebt en ook écht iets doet waar je blij van wordt.

 • Je totáál geen moeite hebt om je goede gewoontes er in te houden. Makkie! Een goede ochtendroutine, lekker bewegen en tijd voor jezelf maken: je doet het vanzelfsprekend en levert je een bak aan energie op

Één ding is zeker...

Blijf doen wat je deed en je krijgt wat je steeds kreeg.

Tijd voor actie dus!

AboutME draait helemaal om JOU!

Wat houdt het programma in?

6 maanden lang ben ik jouw persoonlijke sidekick, coach, stok achter de deur, klaagmuur, cheerleader: whatever helps you!

Jij zet jezelf op één en bepaalt jouw prioriteiten én gaat er weer naar handelen.

Jij doet waar je energie van krijgt! Resultaat: rust in dat koppie, meer zelfvertrouwen, een positieve heldere focus en weer happy met jezelf!

We pakken het grondig aan: geen quick fix die weer snel wegzakt, maar blijvend resultaat, omdat we écht tot de kern komen.

Zodat jij weer je bruisende zelf wordt!

Dit krijg je als jij kiest voor jezelf:

8 één op één sessies
(online of live)

Elke sessie kom jij een stap dichterbij je doel! Met praktische inzichten en een shift in jouw mindset, waardoor je meteen effect merkt op jouw energie.

Online omgeving met inspirerende video’s,
audio’s en artikelen

om dat wat we bespreken extra kracht bij te zetten en beter te integreren in je dagelijkse denken en doen.

8 verschillende modules

Pak alle thema's aan die jou helpen je doel te halen. O.a: Energie, Ontspannen, Routines, Mindset, Waarden en Focus

Een superfijn startpakket

met oa het hardcopy werkboek waarin je alle opdrachten vindt. En vol fijne goodies om knallend van start te gaan!

AboutME: rust, energie, focus

Aan het eind van dit programma...

 • Heb jij weer de regie over jouw dag! Je hebt haarscherp waar je op leegloopt én waar je een bak energie van krijgt, waardoor je de hele dag door veel beter in je energie zit.

 • Heb jij goede gewoontes ontwikkeld die je helpen om écht lekker in je energie te zitten. 

 • Sta jij weer stevig in je schoenen, waardoor je weer ‘nee’ durft te zeggen, prioriteiten stelt en je houdt aan je eigen afspraken, ook als het druk is. Je kent je eigen valkuilen én hebt alle tools, zodat jij je eigen gedachten en gedrag bij kunt sturen als dat nodig is.

 • Geniet je weer! Thuis is weer gewoon thuis, zonder achterstallig werk wat nog in je nek hijgt. En op je werk ben je ook écht met je volle aandacht daar. Je voelt je ‘in control’ omdat je heel bewust je tijd en energie besteedt.

 • Kijk jij in de spiegel en denk jij: ‘Potverdorie, wat een mooie, leuke en relaxte vrouw staat daar!’

Jouw investering: €799,-

(prijzen zijn incl. BTW, in termijnen betalen kan: 3 x €275,-)

Let op: dit traject wordt regelmatig door werkgevers vergoed!

Dat is een all-in prijs: alle één op één sessies, video’s, audio’s, opdrachten enz. die jij nodig hebt om je doel te bereiken!

‘The secret of change is to focus all of your energy, not on fighting the old, but on building the new’

Zij gingen je voor:

'Dankzij dit programma weer veel beter in mijn vel. Ik sta weer met beide benen op de grond. Voel me weer gelukkig, vind tijd voor mezelf en neem de tijd om leuke dingen te doen. Ben aan het genieten!'
Marije (30)
Begeleidster voor mensen met een beperking
'Ik vond het programma erg waardevol tijdens mijn zoektocht naar meer balans en focus. Ymkje maakt gebruik van goede voorbeelden om dingen uit te leggen en weet ook de achterliggende informatie van de onderwerpen goed uit te leggen. Ik heb er heel veel aan gehad en heb ook écht de dingen gevonden die ik moet gaan aanpakken. En tot nu toe voel ik me al een stuk beter in balans!'
Geartsje (40)
Adviseur Zorgkosten
Aan het eind van mijn zwangerschapsverlof heb ik mezelf getrakteerd op AboutMe van Ymkje. Met man, 3 kids en drukke baan was het vooral hollen, samen Ymkje in de fijne coaching gesprekken vooral stil gestaan. Waarbij de bal bij mij lag en Ymkje het doel helder hielp krijgen. Met hiernaast het werkboek met opdrachten maak je de balans op en ga je met kleine opdrachten aan de slag. Nu een klein jaar later energievreters geëlimineerd, betere balans tussen thuis en werk en een gezelligere Leonie.’
Leonie
Verpleegkundige
Ik liep al een tijdje tegen steeds dezelfde dingen aan en daardoor twijfelde ik niet over het 1:1 coachingstraject van Ymkje. Ik voel me altijd ontzettend om mijn gemak bij haar en door haar openheid op Instagram, wist ik dat haar manier van werken bij mij paste. De grootste verandering die ik heb gemaakt, is dat ik nu met volle overtuiging voor mezelf durf te kiezen. Ik weet wat mij wel en niet gelukkig maakt en daar leef ik nu naar. Ik laat me niet meer beïnvloeden door de mening van een ander, want die doet er oprecht niet meer toe. Het mooiste resultaat is dat ik heel veel oud zeer achter me heb kunnen laten. Ik ben niet de 2.0 versie van mezelf geworden, maar de 3.0. Ik barst van de zelfliefde en het traject heeft er oprecht voor gezorgd dat ik een stuk beter in mijn vel zit. Ik raad het iedere jonge moeder aan die heel kritisch is op zichzelf en altijd bang voor de mening van anderen. Ymkje heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf mag en kan zijn, zonder voorwaarden.’
gabriella van rosmalen
Gabriëlla
Zelfstandig ondernemer

Over mij

Ik ben Ymkje, het gezicht van MultiplYMe. Ik ben vitaliteitscoach en mindsetexpert en het is mijn missie om de wereld elke dag een stukje fitter te maken. Júist nu is dit belangrijker dan ooit!

In 2017 werd ik moeder. Voor de allereerste keer en meteen van drie prachtige ventjes tegelijk: een drieling.

Intens mooi en intens vermoeiend, that’s for sure! Jezelf lekker wegcijferen, súperstreng zijn voor jezelf en daar vervolgens helemaal op leeglopen: been there, done that.

Mijn drie zoons zijn tegelijk mijn grootste spiegel én inspiratiebron. Want inmiddels heb ik de fijne kneepjes van een fit, energiek en blij leven aardig onder de knie.

Ik ga goed op routine, ben ‘s ochtends ruim voor zessen al op de been (wat me zelfs m’n eigen #opstaanmetymkje opleverde), ben lekker nuchter (Fries bloed) en kijk always on the bright side of life (tudu tudu tudududuuuu)

Mijn klanten help ik om met meer energie te genieten van al het moois wat het leven ze biedt. Ik breng ze letterlijk en figuurlijk in beweging: meer energie is namelijk een fysiek en mentaal ‘ding’. En pas als je aan beide sleutelt…. MAGIC!

Ik ben mindsetexpert, gecertificeerd NLP (vitaliteits)coach, ervaringsdeskundige en verstokte sportgek (Crossfit, rennen, survival… En momenteel train ik voor de sprint triatlon). 

Twijfel je nog? Of brandt er nog een vraag op je lippen die je nog wilt stellen? Stuur me een berichtje en ik antwoord binnen 2 werkdagen.

ik wil meer rust