AboutME

ONLINE PROGRAMMA

Rust in je kop.
Energie in je lijf.
Met focus genieten van dát wat telt.

JE HEBT HET DRUK.

Als moeder, als vrouw vol ambities, als partner van, als vriendin. Je wilt veel, maar komt eigenlijk structureel tijd te kort. Of energie, om de dingen écht zo te doen als jij zou willen. En waar je hard je best doet om balans te vinden, word je alleen maar drukker lijkt het wel.

Jij…

 • wordt gevoelsmatig geleefd.
 • hebt het gevoel altijd wel érgens tekort te schieten.
 • hebt vaker dan je lief is een kort lontje.
 • komt aan het einde van de dag vaak energie te kort.
 • vindt het lastig om écht te genieten.
 • voelt je minder fit dan je eigenlijk zou willen…

EN JE WILT WEL ANDERS, MAAR WEET NIET GOED HOE. HET KÁN ANDERS.

HARD DOORRENNEN LIJKT LOGISCH.
STILSTAAN BRENGT JE VERDER.

'Dit zijn thema's die je op de basisschool al zou moeten aanbieden. Wat had ik dit graag eerder willen leren. Wat een voorrecht was het om die weken heel bewust stil te staan bij mezelf. Door de fijne, nuchtere kijk van Ymkje op het leven is het programma heel laagdrempelig en goed te volgen. Ik heb mooie stappen kunnen zetten. De opdrachten hebben mij flink laten nadenken en Ymkje heeft mij heel wat spiegels voorgehouden.'
KLASKE
Leerkracht, auteur en moeder van 2

Méér rust in je kop

TO DO's, dat ene gesprek wat maar blijft hangen, je boodschappenlijstje... Je loopt over. Hoe lekker zou het zijn om wat meer rust te creëren in je hoofd?

Stevig in je schoenen

Of je het wel goed doet. Hoe ál die anderen het toch flikken... Gedachtes die je flink in de weg kunnen zitten. Kúnnen, want wat nou als je jouw gedachtes juist als tool inzet?

méér energie in je lijf

Al dat rennen kost je een bak energie. En dat voel je. 's Avonds lig jij er wel af. 's Ochtends sta jij nooit écht uitgerust op. Hoort erbij? Nee. Het kán anders. Echt.

En met focus genieten van dat wat telt

Je bent supertrots op je gezin. No doubt. Maar écht genieten? Dat vind je moeilijk. Super jammer toch? Méér genieten van dat wat telt voor jou, hoe fijn zou dat zijn?

Hoe zou het zijn voor jou als je...

De touwtjes weer stevig in handen hebt?

Gewoon weer lekker in je vel zit?

De rust voelt om weer leuke dingen te doen? Om tijd voor jezelf te maken?

's Avonds gewoon nog energie over hebt?

Écht geniet van dat wat telt voor jou?

ABOUTME GEEFT JE ALLE TOOLS OM MEER BALANS TE CREËREN ÉN VAST TE HOUDEN.

Na AboutME

 • Weet jij exact wat jij nodig hebt om voor jezelf een fijne balans te creëren
 • Voel jij meer rust in je hoofd en je lijf
 • Ga jij weer vol energie door het leven
 • Weet jij welke waarden voor jou belangrijk zijn en maak jij keuzes die daarbij passen
 • Creëer je structureel tijd en ruimte voor jezelf
 • Voel jij je zeker van jezelf en over wat je doet.
 • Focus jij je op wat voor jou belangrijk is.
 • Heb jij zelf weer de touwtjes in handen.
 • Heb jij de tools om bovenstaande bij jezelf te creëren als het er even niet is.

Over aboutME

IN 12 WEKEN MEER RUST, ENERGIE EN FOCUS

No nonsens inzichten

Alles is een combi van wetenschappelijke inzichten en eigen ervaringen. Door de 1op1 coaching sluit het perfect aan op wat jij zoekt!

(Zoveel mogelijk) Offline

Tijd voor jezelf maken en bezig zijn met jou gaat het beste zonder scherm voor je neus. Pen en papier zijn je grote vriend tijdens dit programma.

Hoofd en lijf

Omdat die twee zó goed samenwerken. En ze beide je aandacht verdienen. Daarom werk je aan je hoofd én aan je lijf. Een unieke combinatie!

Duidelijke thema's

Elke week staat er één thema centraal. Denk aan: Jouw energie, Krachtige mindset, Focus, Regie pakken, (no) Stress.

Inspirerende audio's

Elke week deel ik de inzichten van dat thema in een audio. Je hoeft alleen maar te luisteren. De samenvatting vind je in het werkboek.

Praktische opdrachten

Je gaat écht aan de slag met jezelf. Met opdrachten die je aan het denken zetten en écht in beweging brengen.

'DE COMBI TUSSEN BEZIG ZIJN MET JE HOOFD ÉN JE LIJF
IS UNIEK IN ZIJN SOORT!'

Durf jij er vol in te duiken?

Met AboutME heb je het complete programma:

 • Wekelijks één thema waar je zelf mee aan de slag gaat (1 jaar toegang tot het materiaal).
 • Wekelijks podcast met inzichten, werkboek met opdrachten.
 • Werkboek met samenvattingen en opdrachten hardcopy thuis.
 • Nu met 3x 1 op 1 coachingsessie van max. 1 uur (via videobellen):

1) Jouw doel haarscherp: in deze sessie bepalen we samen waar het bij jou wringt en wat jij graag wilt bereiken. Concreet, zodat je écht weet waar je naar toe werkt.

2) Doorbraaksessie: in deze sessie gaan we aan de slag met negatieve emoties en belemmerende overtuigingen die jou tegenhouden écht te zijn wie je wilt zijn. Deze sessie is superkrachtig om echt duurzaam te veranderen.

3) Vieren en vooruitkijken: in deze sessie kijken we wat jij nog nodig hebt voor de toekomst. Welke tools er nu in jouw toolbox zitten die jou helpen die balans te blijven ervaren.

(Deze drie sessies vertegenwoordigen samen al een waarde van €240,-!)

Deze ronde zit vol! Stuur een mailtje, dan kijken we samen wat nu bij jou past!

€299

AboutME

Prijzen zijn inclusief BTW.

Thema's per week:

Week 1:
De regie ligt bij jou
Week 2:
Balans - Jouw energie
Week 3:
Balans- Rust, voeding, beweging
Week 4:
Balans- De grote schoonmaak
Week 5:
Mindset- De basics
Week 6:
Mindset - Dit is wie ik ben
Week 7:
Mindset- Dankbaarheid
Week 8:
Mijn waarden
Week 9:
Mindset - Pak die uitdagingen aan!
Week 10:
(no) Stress!
Week 11:
Focus, hoe werkt dat?
Week 12:
Focus, op dat wat telt
multiplyme

Over mij:

IK BEN YMKJE, HET GEZICHT VAN MULTIPLYME.

In 2017 werd ik moeder. Voor de allereerste keer en meteen van drie prachtige ventjes tegelijk: een drieling.

Intens mooi en soms gewoon intens, that’s for sure!

Zij zijn absoluut mijn grote inspiratiebron. Zij leren me nóg beter te luisteren naar mijn hart en vooral te doen waar ik echt heel blij van word: jou inspireren om méér te doen van dat wat telt voor jou.

En dat is wat MultiplYMe is. Ik coach en inspireer andere moeders die er helemaal klaar voor zijn om écht bewuster te kiezen voor zichzelf. Rust, energie en focus staan centraal.

Mijn expertise ligt op het gebied van (krachtige) mindset, veranderen en de connectie tussen je lichaam en geest. Combineer dat met een bak aan ervaring en een gezonde (Friese) nuchterheid en dat ben ik dus :)

Wat anderen zeggen:

'Dankzij dit programma weer veel beter in mijn vel. Ik sta weer met beide benen op de grond. Voel me weer gelukkig, vind tijd voor mezelf en neem de tijd om leuke dingen te doen. Ben aan het genieten!'
Marije (30)
Begeleidster voor mensen met een beperking
'Het programma van Ymkje heeft me heel veel gebracht. Het heeft mij stilgezet bij wie ik nu ben, wat ik nu doe en wat ik graag zou willen zijn en doen. Ik heb zoveel geleerd en hoewel het toepassen hiervan nog een lange weg zal zijn, weet ik zeker dat dit me verder gaat helpen. Ik ben heel blij dat ik mee heb gedaan!'
Marloes
'Ik vond het programma van MultiplYMe heel erg waardevol tijdens mijn zoektocht naar meer balans en focus. Ze maakt gebruik van goede voorbeelden om dingen uit te leggen en weet ook de achterliggende informatie van de onderwerpen goed uit te leggen. De informatie komt via een audio tot je en dat vond ik écht heel fijn en voelde het ook heel dichtbij. Ik heb er heel veel aan gehad en heb ook écht de dingen gevonden die ik moet gaan aanpakken. En tot nu toe voel ik me al een stuk beter in balans!'
Geartsje (40)
Adviseur Zorgkosten
'Ik had er echt zin in toen ik begon met Ymkje haar programma. En kon het stiekem ook goed gebruiken, thuis met burn-out is niet niks. Ymkje haar opdrachten zijn helder en geven je een goed inzicht in de punten waar je vaak mee in de 'fout' gaat. Ook de combi audio en opdrachten op papier zijn top. Naast Ymkje had ik ook andere coaching en stiekem had ik meer aan de opdrachten van Ymkje dan aan de gesprekken met die coach. Een echte aanrader dus!'
Florence
'Wilde je laten weten dat ik steeds beter leer 'lummelen' ook al vind ik het lastig dit echt 5 min vol te houden... Lukt het wel. De yoga oefeningen zitten in mijn routine. Nu de fysieke (kracht) oefeningen nog en de bodyscan. Merk dat ik overdag al veel in beweging ben met onze zoon Tijmen (2) en dat ook met veel plezier doe. Slaapjes lukken in zijn bed overdag niet dus de wandeling door het park of een fietstocht is dan een hele bewuste 'beweging' met een fijn doel: slapen. Dit weekend besloten om niet mee te gaan naar vriendenbezoek. Paul en Tijmen zijn wel gegaan zodat ik aan mijn opgestapelde To Do lijst kon werken. Dat was een lastig besluit maar voelt nu fijn! De hele week profijt gehad van dat besluit. Dank voor al je heldere inzichten en deskundig advies. Ik ga graag de een-op-een sessies verder voortzetten.'
Linde (31)
Eigenaar en instructeur Blijven Drijven

Twijfel je nog? Of brandt er nog een vraag op je lippen die je nog wilt stellen? Stuur me een berichtje en ik antwoord je zo snel als ik kan!

ik wil meer rust

Hoe zou het zijn als...

Je écht meer rust in je kop hebt.

De energie weer door je lijf stroomt.

Zodat jij met focus kunt genieten van dát wat telt voor jou.

Het gaat immers om jou.

faq's

Ga  uit van een uurtje werk per week. Dit is ongeveer 20 minuten audio en 40 minuten werken aan de opdrachten. Verwacht wel dat je naast dat uurtje er dagelijks mee bezig bent, omdat je opdrachten krijgt die je absoluut aan het denken zetten. Daarnaast zijn er kleine opdrachten die je dagelijks uitvoert, die je helpen in het creëren van nieuwe routines en gewoontes die voor jou belangrijk zijn.

De workload is zo ingedeeld dat je de audio en opdrachten gedurende de week zou moeten kunnen uitvoeren, naast je drukke leven :) Desondanks kan het gebeuren dat je een beetje uitloopt en dit is geen probleem. De 1 op 1 coaching dien je in te zetten binnen 2 maanden na aanvang (BASIC) of binnen 6 maanden na aanvang (DEEPDIVE).

Ja, je ontvangt wekelijks op een vast moment de inhoud van die week, maar bent helemaal vrij om het uit te voeren op een moment dat het jou het beste uitkomt.

Deze gesprekken vinden plaats via Skype of FaceTime (en als je in de buurt bent, mag je hier ook langskomen) en duren ongeveer 30 minuten. In zo’n gesprek kijken we waar jij specifiek tegenaan loopt. Doel is om je in dit gesprek te helpen inzicht en tools te geven, waar je direct weer mee verder kunt.

Je bent vrij om je gesprekken zelf te plannen tijdens jouw traject. Wat vaak wel prettig werkt is om sowieso een sessie redelijk aan het begin te plannen, om voor jezelf jouw doelen scherp te stellen. Wanneer je het DEEPDIVE + traject volgt, is coaching om de 2 á 3 weken het prettigste.

Je lijf en hoofd zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door je maar op één van twee te richten, mis je een belangrijk deel. En dus richt AboutME zich op beide. Met opdrachten die je aan het denken zetten, maar ook écht in beweging brengen.

Heel wisselend. Veel opdrachten zullen je aan het denken zetten en vragen van je dat je dingen over jezelf opschrijft.  Andere opdrachten zijn praktisch. Denk aan een wandeling maken of een aantal yoga oefeningen doen.

Nog een vraag die niet beantwoord is? Mail me gerust!