Heb jij een specifieke hulpvraag?

Plan een kennismaking en we kijken samen waar jouw behoefte ligt!

ik wil meer rust

Over mij

Ik ben Ymkje. Ontzettende sportfanaat, moeder van een fantastische peuterdrieling en eigenaar van MultiplYMe. 

De komst van onze drie prachtige ventjes is het meest mooie en het meest intense geweest wat ik heb meegemaakt: zij leren mij elke dag weer opnieuw te doen waar ik blij van word en waar ik energie van krijg. 

En dat liep en loopt écht niet altijd gesmeerd, alleen weet ik inmiddels heel goed wat ik nodig heb om goed in mijn vel te zitten en vol energie te doen wat telt voor mij.

Met een achtergrond in de psychologie, als docent en coach in het voortgezet onderwijs en in NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) begeleid ik jou naar meer rust, meer energie en een betere focus. Zodat jij écht lekker in je vel zit en kan genieten van dat wat telt voor jou.

Anderen zeggen...

'Ik ben heel blij dat ik geïnvesteerd heb in het coaching traject van Ymkje. Het was het geld dubbel en dwars waard. Ik heb veel inzicht gekregen in hoe ons brein werkt, er werd me een spiegel voor gehouden en ik werd gedwongen heel eerlijk naar mezelf te kijken. Wat niet altijd even leuk was, maar wel noodzakelijk om patronen te doorbreken en aan de slag te gaan met mezelf om een betere versie van mezelf te worden. Niet meer mee te gaan in de sleur en het leven op de automatische piloot. Ik heb voor mijn gevoel weer wat meer regie in eigen handen en zie de dag weer een stuk leuker tegemoet, als moeder, als vriendin en partner.'
review multiplyme
Lianne
Moeder van 2