Iets houdt je tegen je leven te leven zoals je écht wilt.

Ja, je hebt het best leuk voor elkaar. Aan de buitenkant dan.

Want er knaagt iets. En dat blijft maar terugkomen.

Op de een of andere manier trap je steeds in dezelfde valkuil.

Telkens weer gaan anderen je grenzen over.

Zeg je toch weer ‘ja’, waar je vanbinnen keihard ‘NEE!!’ voelt.

Of voel je überhaupt niet wat je eigenlijk wilt.

Laat staan dat je er iets mee dóet. Keuzes maken vind je moeilijk.

Steeds vaker schiet er een ‘is dit het nou?’ door je hoofd.

Het frustreert je. Slaat je lam. Je loopt er op leeg…

Doorbreek je patronen. En nu écht.

Wanneer je steeds weer tegen dezelfde vragen of patronen aanloopt, kan dat je écht leegzuigen. Superirritant natuurlijk en vooral ook heel erg zonde van ál die energie die je wilt gebruiken om gewoon jouw heerlijke leven te LEVEN!

De manier waarop jij je beweegt binnen jouw systemen, bepaalt of jouw energie stroomt of juist geblokkeerd wordt. En met jouw systemen bedoelen we: jouw familie, je werk, je sociale kring, de stad, buurt, straat waar je woont, clubs waar je bij hoort.  Waarvan jouw systeem van oorsprong – jouw familiesysteem – de basis vormt.

Patronen waar je NU tegenaan loopt, zoals moeite met keuzes maken of je grenzen moeilijk aan kunnen geven, vinden vaak hun oorsprong in jouw systeem van herkomst.

Want onbewust nemen we allemaal dynamieken mee uit ons systeem van herkomst. Je ziet het niet en wéét het vaak niet eens bewust en toch bepaalt het elke dag hoe jij je leven leidt.

In de VIP dag duiken we samen jouw systeem in: wat maakt dat je doet wat je doet? Je gaat zelf ervaren hoe het anders kan en wat jij nodig hebt om jóu leven te leiden, op jouw voorwaarden.

moveme coaching

Pak je leven met beide handen aan

VIP DAG – INVESTERING: €499,-

Intake vooraf om jouw vraag en verlangen helder te maken (online). 

Tijdens jouw VIP dag (van 10 tot 16 uur, op locatie inclusief lunch, hapjes en drankjes) gaan we meteen aan de slag met jouw vraag. We kijken naar jouw systeem, naar jouw patronen en gewoonten die maken dat je doet wat je doet. Verwacht beweging, actie en opschudding: de VIP DAG is persoonlijke groei in een snelkookpan.*

Achteraf hebben we nog een keer online contact zodat jij jouw inzichten ook écht integreert in jouw leven.

* Het kan fijn zijn om na de VIP DAG er een nachtje weg voor jezelf aan vast te plakken, om in alle rust te laten landen wat we hebben gedaan. Ik geef je graag tips voor fijne plekken hier in de buurt

Ervaar weer de rust en ruimte om het vanaf nu anders te doen.

Leef je leven volop en laat jouw energie stromen!

Over mij

Ik ben Ymkje. Ontzettende sportfanaat, moeder van een fantastische drieling en eigenaar van MultiplYMe. 

De komst van onze drie prachtige ventjes is het meest mooie en het meest intense geweest wat ik heb meegemaakt: zij leren mij elke dag weer opnieuw te doen waar ik blij van word en waar ik energie van krijg. 

En dat liep en loopt écht niet altijd gesmeerd, alleen weet ik inmiddels heel goed wat ik nodig heb om goed in mijn vel te zitten en vol energie te doen wat telt voor mij.

Met een achtergrond in de psychologie en het onderwijs en als gecertificeerd NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en systemisch coach begeleid ik jou naar meer rust, meer energie en een betere focus. Zodat jij écht lekker in je vel zit en kan genieten van dat wat telt voor jou.