Voor organisaties: Vitale medewerkers

Een succesvolle organisatie begint bij vitale medewerkers

Een succesvolle organisatie begint bij vitale medewerkers: dat betekent aan de voorkant inzetten op duurzame inzetbaarheid en preventie en waar het tóch even misgaat, adequaat inzetten op herstel.

Elke organisatie krijgt er mee te maken: medewerkers die niet lekker in hun vel zitten, uit balans raken of zelfs uitvallen vanwege langdurige stress. Heel vervelend voor je medewerker en zeker ook voor jouw organisatie. 

MultiplYMe ondersteunt de vitaliteit van jouw organisatie.

Dit is MultiplYMe

Coaching

Valt een medewerker uit of dreigt deze uit te vallen? Door middel van individuele coaching komen we snel tot de kern van de pijn. Vanuit daar kunnen we krachtig en effectief de balans te herstellen, niet-helpende patronen doorbreken en vervangen.

Mijn coaching is oplossingsgericht en gebaseerd op het gedachtengoed van NLP.  Daarbij is beweging een belangrijke tool om duurzame gedrag- en gedachtenverandering tot stand te brengen. 

Ook kan Tijdslijn Therapie worden ingezet. Dit is een effectieve manier om duurzaam te breken met oude emoties en niet helpende overtuigingen, die iemands functioneren beperken. Daarnaast is Tijdslijn Therapie uitermate geschikt om doelen makkelijker te bereiken.

Andere tools die ik inzet: denk/handelstrategie test (meta-programma’s), persoonlijk waardenonderzoek, 8-punts levenswiel, energiekwadrant.

multiplyme
moveme

Workshops/trainingen

Is vitaliteit binnen de organisatie écht een thema waar je mee aan de slag wilt? Dan verzorg ik eenmalig een workshop of een reeks aan trainingen over het thema of de thema’s waar jullie mee aan de slag willen. Te denken valt aan: ‘balans tussen werk en privé‘, ‘op 4 manieren ontspannen: aan de slag met het ontspankwadrant’, ‘boost je fitte mindset’, ‘voeding, beweging en rust’.

Alle trainingen kunnen zowel online als op locatie plaatsvinden, zijn interactief en inclusief hand-outs voor de deelnemers. 

Wat heb ik vorige week een inspirerende avond gehad! Ik ben erna helemaal met jouw woorden aan de slag gegaan.
Je ging direct lekker praktisch aan de slag. Daarmee heb je ons direct geactiveerd. Het deed echt wat met me.
Je bleef superrelaxed tijdens de avond. Ook op het moment dat de interactie nog niet zo groot is. Leuk om te zien dat er na afloop nog veel behoefte was om te praten. Iedereen was heel betrokken geraakt en geïnspireerd.
Het voldeed zeker aan de verwachtingen van de deelnemers!
CKC Drenthe (onderwijs en kinderopvang)
(ONLINE) WORKSHOP BALANS WERK & PRIVÉ

Minder verzuim, hogere productiviteit en tevreden klanten: vitale medewerkers zijn een MUST voor elke organisatie!

Echt duurzaam aan de slag met vitaliteit?
Dat kan met een programma op maat voor (een deel van) de organisatie:

Op zoek naar een écht duurzame aanpak voor vitale, inzetbare medewerkers? We pakken het samen graag groots aan met een compleet programma: (online) trainingen, challenges, wekelijkse prikkels om in beweging te komen, samen sporten en ontspannen en individuele coaching. Alles is mogelijk én te regelen om jouw organisatie gezond te houden!

ik heb veel expertise zelf in huis en daarnaast een breed netwerk aan experts om me heen.

Over Mij

Ik ben Ymkje, het gezicht van MultiplYMe.

In 2017 werd ik moeder. Voor de allereerste keer en meteen van drie prachtige ventjes tegelijk: een drieling.

Intens mooi en soms gewoon intens, that’s for sure!

Zij zijn absoluut mijn grote inspiratiebron. Zij leren me nóg beter te luisteren naar mijn hart en vooral te doen waar ik echt heel blij van word: vanuit een fijne energie doen wat jóu gelukkig maakt!

En dat is wat MultiplYMe is. Ik coach en begeleid individuen en organisaties om bewust in te zetten op energie en vitaliteit. Om vanuit daar te excelleren in je werk, de leukste ouder voor je kind te zijn of gewoon happy met jezelf te zijn!

Na mijn propedeuse Psychologie besloot ik voor het onderwijs te kiezen en heb jarenlang gewerkt als docent, coach en coördinator. Daarnaast ben ik MSc, afgestudeerd op organisatiegedrag en verandering. Ook ben ik gecertificeerd NLP Practitioner, Master Practioner en Time Line Therapy Practitioner.