5 ABSOLUUT TRIVIALE WISTJEDATJES OVER ONS

5 ABSOLUUT TRIVIALE WISTJEDATJES OVER ONS

07/02/2019 26 Door Ymkje

Wist je dat…

  • (1) Date wonders
Gelukkig is het nog goed gekomen.

Onze eerste date een kleine ramp was? Of eigenlijk: het duurde te kort om een ramp te kunnen worden. Nog geen 20 minuten duurde het. Tot BJ werd weg gebeld door een vriend. Hij moest onmiddellijk weg. Jaja. Achteraf bleek het écht zo te zijn. Al durfde hij me niet meer te appen om dat uit te leggen. Uiteindelijk is het toch nog allemaal goed gekomen.

  • (2) Partypoopers

De drie geboren zijn op exact dezelfde dag als wij ooit verkering kregen? Het was zaterdag 22 april 2017, toen bij mij de weeën begonnen. Ik was precíes 31 weken zwanger. Een dag voor 23 april, de dag waarop wij destijds (in 2011) een stelletje werden. Toen geen enkele weeënremmer deed waarvoor het ooit bedacht was, voelden we de bui al een beetje hangen… Deze drie gaan met onze dag aan de haal. En ja hoor, zondag 23 april 2017, om 1:48u, 1:49u en 1:51u wisten zij voor altijd ons jubileum naar een leuke bijzaak op deze datum te degraderen. 

  • (3) Herrieschoppers
Ze zien er zo schattig uit…

We de eerste periode met drie baby’s in huis sliepen met Classic FM hard aan? Premature kindjes maken herrie. Serieus veel herrie. Grommen, piepen, krassen, kreunen, hikken… Geen idee wát ze allemaal deden, maar wij konden er niet van slapen. De enige redding, om nog íets van slaap te krijgen tussen de voedingen door, was door Classic FM standje luid aan te zetten. Absoluut een lifesaver die eerste periode.

  • (4) Shitty times

Kars en Max ooit met de poep van Diede hebben gespeeld? Getsie. I know. Was ook niet helemaal de bedoeling. Maar Diede had zo giga buiten zijn panty gepoept in de kinderstoel, dat BJ en ik beide heel druk waren om te voorkomen dat Diede de hele wereld onder de poep zou smeren. Waarbij we even voor het gemak vergaten dat de poep ook aan de kinderstoel zat én dat Kars en Max daar nog stonden. Die dus heerlijk met hun handjes (Kars nam zelfs een likje…) in de poep zaten. 

  • (5) Guilty pleasure
Tegenwoordig is boodschappen doen een familie uitje.

Wij oprecht heel blij worden van de wekelijkse aanbiedingen? Elk weekend bekijken we samen wat de Appie en co ons die week te bieden hebben. Absoluut een onmisbaar onderdeel van ons momentje qualitytime op zondag. Ja, daar zijn we al beland samen. Sowieso is BJ de absolute bonuskoning hier in huis. Dol op aanbiedingen. In de tijd dat we nog gewoon konden uitslapen, zette hij zelfs regelmatig zijn wekker om op zaterdagochtend in alle rust een uitgebreid rondje supermarkt te kunnen doen. 

Superfijn dat je dit nu van ons weet toch?