Webinar – energie

Het is tijd om weer te genieten... En dat begint bij jouw energie!

Gratis webinar:
Pak regie over jouw energie!
In 5 stappen minder moe, meer plezier

Ha leukerd! Ben jij er zo eentje die graag álles goed doet? Die haar stinkende best doet om het iedereen naar de zin te maken? En daardoor voor het gemak even vergeet om goed voor jezelf te zorgen? 

Met als gevolg dat je vaak moe bent, snel geïrriteerd en nauwelijks tijd of energie hebt om te doen waar je écht blij van wordt?

Dan is dit webinar voor jou!

In 45 minuten deel ik 5 stappen met je die voor mij én de tientallen dames die ik coach heb verschil maken. Het verschil tussen altijd maar moe en weinig grip naar energie en regie, zodat je weer kunt genieten.

Dinsdag 20 april: 20:00u
Woensdag 21 april: 10:30u
Het webinar duurt +/- 45 minuten

Ik weet hoe het voelt als je structureel energie tekort komt. Zo’n vier jaar geleden, na de komst van onze drieling deed ik er álles aan er voor iedereen te zijn. Een fijne moeder voor m’n kleine baby’s, nog steeds die uiterst ambitieuze Ymkje voor mijn collega’s. Ik vergat alleen mezelf.

Inmiddels weet ik dat harder rennen niet de oplossing is. Jezelf wegcijferen ook zéker niet. En negeren dat je eigenlijk op je tandvlees loopt? Stop!

Structureel goed voor jezelf zorgen en wéten wat jíj nodig hebt om lekker in je energie te zitten, is dat wel.

Dat fix je niet met één nacht goed slapen of een avondje languit op de bank.

Wat wél werkt, voor mij en de tientallen dames die ik coach op energie, balans en mindset, deel ik graag met jou in dit GRATIS webinar.

Zie ik je online?

multiplyme
'Ik voel me sterk en blij. Dankzij jouw programma werd ik in 2020 weer fit!'
J. (moeder van 3)
'De focus ligt nu weer op mijn energiegevers. Het draait om mij en dat is wat ik heb geleerd in een paar maanden tijd. Super bedankt voor je waardevolle training, Ymkje!'
Lonneke (moeder van 2)
moveme

Wat neem je sowieso mee uit dit webinar?

Energie! Dat is waar het allemaal om draait. Want zit jij lekker in je energie, dan kun je de wereld aan! Fysiek én mentaal.

En echt, dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Daarvan ben ik met drieling en eigen bedrijf wel het levende bewijs ;)

Je krijgt in drie kwartier sowieso antwoord op deze vragen:

  • Welke factoren van invloed zijn op (het ontbreken van) jouw energie;
  • Hoe meer energie jouw leven makkelijker én leuker maakt;
  • Welke 5 stappen zijn noodzakelijk voor structureel meer energie;
  • Hoe jij NU al je eerste stappen kunt zetten op weg naar meer regie over jouw energie;

Ik garandeer je dat je geïnspireerd en geactiveerd dit webinar uitkomt, zin om écht werk te maken van jouw energie!

Rome wasn't build in one day...
But they where laying bricks every hour!

genieten van gezin

Wil jij minder moe zijn?

Meer genieten van je gezin?

Beter je eigen grenzen bewaken?

Doen waar je écht blij van wordt?

 

Energie = mindset!

Fysiek en mentaal: het hele plaatje moet kloppen! Mijn missie is om een gezonde, bewuste en mooie wereld te creëren voor mijn kids. Dat draait om keuzes maken die voor jou én de wereld om je heen goed zijn. Goed voor je lijf zorgen door veel te bewegen, gezond en lekker te eten en veel te ontspannen. En minstens zo goed voor je hoofd zorgen, door regie te pakken over je eigen gedachten, dingen te doen die jóu gelukkig maken en dicht in contact te blijven met je gevoel. Een fit lijf en een fitte mindset: zo word je de meest energieke versie van jezelf!

‘Where focus goes, energy flows’

– Tony Robbins –

Over Mij

Ik ben Ymkje, het gezicht van MultiplYMe.

In 2017 werd ik moeder. Voor de allereerste keer en meteen van drie prachtige ventjes tegelijk: een drieling.

Intens mooi en soms gewoon intens, that’s for sure!

Zij zijn absoluut mijn grote inspiratiebron. Zij leren me nóg beter te luisteren naar mijn hart en vooral te doen waar ik echt heel blij van word: vanuit een fijne energie doen wat jóu gelukkig maakt!

En dat is wat MultiplYMe is. Ik coach en begeleid individuen en organisaties om bewust in te zetten op energie en vitaliteit. Om vanuit daar te excelleren in je werk, de leukste ouder voor je kind te zijn of gewoon happy met jezelf te zijn!

Na mijn propedeuse Psychologie besloot ik voor het onderwijs te kiezen en heb jarenlang gewerkt als docent, coach en coördinator. Daarnaast ben ik MSc, afgestudeerd op organisatiegedrag en verandering. Ook ben ik gecertificeerd NLP Practitioner, Master Practioner en Time Line Therapy Practitioner.